Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Bas

Bas Gerritsen
Over Bas

Mijn naam is Bas Gerritsen, RoamerSoft is mijn eenmanszaak. Ik heb acht jaar ICT gestudeerd. Vier jaar mbo ICT-beheerder, gevolgd door een vier jarige hbo-bachelor in Software Engineering op Hogeschool Windesheim. Door de jaren heen heb ik veel projecten gedraaid voor verschillende opdrachtgevers en ben ik werkzaam geweest bij verschillende IT-bedrijven.

Met RoamerSoft lever ik high-end software aan zzp’ers en het MKB door gebruik te maken van de nieuwste technologieën, de juiste kennis en een eerlijke prijs.

Mijn grootste passie ligt in het ontwikkelen van (cross platform) mobiele applicatie, geavanceerde web applicaties en responsive websites. Meestal gebruik ik technieken als Angular, Node.js, Ionic en Cordova voor het realiseren van de producten.

Ik ben een ambitieus en leergierig persoon. Werken doe ik professioneel, gestructureerd en planmatig. Dit, in combinatie met uitstekende communicatie, zorgt ervoor dat mijn klanten altijd goed op de hoogte zijn van de status van het project...

 

Portfolio

Help Me Herinneren
Loading.

IT-Toolkit
Loading.

roamersoft.com
Loading.

Persoonlijke MantelCare
Loading.

Meer projecten
Loading.

 

Vraag Bas direct om offerte


Stuur een bericht

Contactgegevens:
RoamerSoft
0612791550
KvK-nummer: 74936557
Trasmolenlaan 12
3447GZ Woerden