Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Erdem Ventures BV

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Ik ben Baran, 20 jaar oud. Ik ben nu sinds ongeveer 3 jaar aan het freelancen. Sinds vorig jaar ben ik begonnen met het opzetten van startups, maar ga het freelancen ook weer oppakken.

De meeste websites die ik heb gemaakt zijn gebaseerd op het frontend framework genaamd "Bootstrap", wat ervoor zorgt dat het design altijd responsive is. Dit wil zeggen dat de website er altijd goed uit ziet, ongeacht de grootte van het scherm waarop de website wordt afgebeeld.

Voor de backend gebruik ik meestal PHP, maar andere opties zoals Java en Python zijn ook een optie voor mij. Voor elk van de talen gebruik ik bijpassende frameworks om de development zo snel en goed mogelijk te houden, tenzij anders gewenst.

Portfolio

Screenshot_9.jpg

Portfolio website groothandel

Een portfolio website voor een groothandel gespecialiseerd in buitenlandse producten. Design en development is door mijzelf gedaan.
Screenshot_10.jpg

Whitelabel twosided platform

Voor een startup van mij, genaamd FirstFloor, heb ik een whitelabelled two-sided platform ontwikkeld. Dit houdt in dat het een in te vullen "kleurplaat" is voor online platformen. Design en development is door mijzelf gedaan.

Vraag Baran direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden