Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Anneliese

Anneliese Van Buren
Over Anneliese

HEY YOU!

Leuk dat je interesse hebt in branding en corporate identity. Ik ben Anneliese van Buren (1988) en heb een achtergrond in grafisch vormgeven, marketing en communicatie.

Mijn missie is om ondernemers te helpen aan een spetterende business boost en brand identity zodat zij hun conversie kunnen verhogen.

Simpelweg, ik help jou met teksten en beeldmateriaal voor je bedrijf te ontwikkelen of te finetunen om meer klanten aan te trekken. Hierdoor groeit niet alleen het aantal websitebezoekers, maar ook jouw merkbekendheid. Daarbij pluk je met content-marketing lang van de vruchten. Jouw content blijft (online) bestaan en behoudt zijn waarde, zolang die vindbaar, relevant en aantrekkelijk is.

Benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan om elkaar te leren kennen. Ik kijk ernaar uit om het verhaal achter jouw bedrijf te horen en je te helpen met jouw doelen.

www.hulpbijtekstenbeeld.nl...

 

Portfolio

Boekhouden.support
Loading.

Mediacampagne
Loading.

E-book
Loading.

Webdevelopment
Loading.

Trendonderzoek
Loading.

Campagne Water For Life
Loading.

 

Vraag Anneliese direct om offerte


Stuur een bericht

Contactgegevens:
Lisamarcom
0612994419