Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Anne

Anne Schram

Content Creator | Schrijver | Redacteur | Blogger

Locatie: Zuiderwoude
|
Actief sinds: 09-10-2017
|
Uurtarief: € 50
|
Profiel bekeken: 246 keer
|
KvK-nummer: 67130534 informatie
|

Contactgegevens:

Profiel

Ik ben gespecialiseerd in het schrijven, redigeren, organiseren, presenteren van informatie in heldere, duidelijke, aantrekkelijke taal. Foutloos in Nederlands en Engels. Zeer brede interesse. Grote algemene ontwikkeling. Goed in grote documentatietrajecten.

Ik schrijf handleidingen, procedures, rapporten, webteksten, businessplannen, jaarverslagen, nieuwsbrieven, columns en verrukkelijke copy. Ik kan uit de voeten met Wordpress, MailChimp en alle Office-programma's. Ik maak prachtige PowerPoint-presentaties waarin ik mensen verleid met storytelling. 

Daarnaast heb ik ruime ervaring als redacteur en corrector. Ik ben zo iemand die alles ziet. Elke dubbele spatie. Elke spelfout. Elke foutieve samentrekking. Toch ben ik een leuk mens.

Ziet u door het bomen het bos niet meer? Verdrinkt u in de informatie? Ik maak paden in de wildernis, kap onbruikbaar kreupelhout, ontwar een wirwar aan lianen en maak het woud zo weer begaanbaar.

Uitgevoerde opdrachten

Buitenlandse Relatiebeheerder en Marketeer (Amsterdam)
Beste freelancers,    Buitenlandse contacten persoon, marketeer internationaal, engels, liefst met 2e taal. Goede tekstschrijver voor internationale marketing. Affiniteit met agro sector.    Het is een Nederlands product dat de gewasbescherming voor akkerbouwers verbeterd. Een unieke gepatenteerde hulpstof dat de druppels van een…
Roelofarendsveen 27 aug
Powerpoint Presentatie Hulp (Wetenschappelijke Voordracht)
Beste freelancers,    Ik zoek hulp bij het maken van een PowerPoint presentatie. Het gaat om een wetenschappelijke voordracht van 7 minuten in de Engelse taal.    Budget: maximaal €200    Ik zie graag een reactie tegemoet.
Hendrik-Ido-Ambacht 27 feb
Producthandleiding Schrijven/Ontwerpen
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die voor ons een producthandleiding/instructie wil schrijven/ontwerpen. Er ligt al een standaard, maar hierin moeten een aantal aanvullingen worden gedaan. Het betreft het bevestigen van een printer en toetsenbord op een hiervoor speciaal gemaakte beugel.    Graag een reactie.
Putten 22-12-2017

Vraag Anne direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden