Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Anja

Anja Smetsers

Locatie: Rosmalen
|
Actief sinds: 10-07-2018
|
Uurtarief: € 40
|
Profiel bekeken: 113 keer
|
KvK-nummer: 70431906 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

ASVA Rosmalen

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Jarenlang ben ik werkzaam geweest als secretaresse van de directeuren van een wereldwijd opererende handelsonderneming. Naast de normale secretariële werkzaamheden, zoals e-mail en agendabeheer, het voeren van de correspondentie, het notuleren van vergaderingen etc., bood ik ook ondersteuning aan andere afdelingen, zoals de administratie, transportafdeling en het bedrijfsbureau. Kortom een zeer afwisselende baan, waarbij flexibiliteit en stressbestendigheid belangrijk waren. Voor een verdere omschrijving van mijn werkzaamheden verwijs ik graag naar mijn CV.

De afgelopen periode heb ik als freelancer diverse bedrijven mogen ondersteunen. Naast secretariële ondersteuning bied ik het notuleren van vergaderingen aan, dus ook hierin heb ik een ruime ervaring.

Volgens een recente persoonlijkheidstest ben ik: secuur, behoudend, zakelijk, rationeel, optimistisch, relaxed, kritisch, onafhankelijk en stressbestendig.

Portfolio

Bedrijfspresentatie-ASVA.pptx

CV Anja Smetsers

Bedrijfspresentatie-ASVA.pptx

Bedrijfspresentatie ASVA Rosmalen

Vraag Anja direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden