Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Websites & Applicaties

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Uw selectie: Websites & Applicaties
Verniewing van Website van DJ (Joomla 3)
Budget: € 100 tot € 1200Geplaatst: 14:45Laatst gewijzigd: 21:333 reacties (nieuw)
Beste freelancers, Op dit moment heb ik mijn website zelf ontwikkeld maar omdat er een aantal zaken niet goed gaan en functioneren en deze ook al een poosje staat, kan ik wel een nieuwe website gebruiken. Bij voorkeur op Joomla 3 (php 7) op mijn eigen hosting bij transip. Daarnaast (omdat ik nogal kieskeurig ben en zelf in de online marketing werk (ISM)) maak ik zelf graag het design (in Photoshop).…
Programmeur Gezocht (AdSense in Facebook)
Budget: € 80 tot € 100 p.u.Geplaatst: 14:05Laatst gewijzigd: 20:441 reactie (nieuw)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een programmeur die AdSense in en binnen Facebook kan laten lopen in mijn eigen verkoop Facebook groepen. En ik heb nog meer werk voor het bouwen van websites. Het werk zal plaatsvinden in Friesland. Bij interesse hoor ik graag van u.
Aantal Bugs Oplossen in phpFox
Budget: € 30 tot € 40 p.u.Geplaatst: 3 decLaatst gewijzigd: 3 decgeen reacties
Beste freelancers, Ben je bekend met phpFox? Dan zijn we op zoek naar jou! De opdracht is een paar foutjes/bugs eruit halen, in sommige modules. Dus heb je ervaring met phpFox en ben je beschikbaar voor deze klus? Dan zien we graag een reactie tegemoet.  
HTML en WHMCS Aanpassingen
Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 3 decLaatst gewijzigd: 3 dec2 reacties
Hallo freelancers, Wij zijn op zoek naar iemand die goed is in HTML om een HTML-site voor ons af te maken. Wij zijn al een eind op weg maar diegenen moet even de puntjes op de i kunnen zetten. Het gaat om website voor hosting, webdesign en cloud licenties.   Het gaat om pagina URLs aan passen, nu is het bijvoorbeeld:  http://domein.shop/cc-microsoft-office-services.php cc-...... moet gewoon…
WordPress Avada Website Laten Maken
Budget: € 300 tot € 500Geplaatst: 2 decLaatst gewijzigd: 3 dec8 reacties
Beste freelancers, Ik ben recent gestart met mijn bedrijf en ik wil een website laten bouwen met WordPress (Avada theme). Ik zoek een klein bedrijfje of ZZP'er, omgeving Rotterdam, die dit voor mij kan doen, inclusief omzetten email systeem. Hosting contract is er al (SoHosted) en basis concept voor site is reeds geschreven. Content wordt op dit moment gecreëerd en verwachte oplevering, inclusief…
Mollie Integratie in PHP met Spoed
Budget: € 30 tot € 40 p.u.Geplaatst: 2 decLaatst gewijzigd: 3 dec2 reacties
Beste freelancers, Ik heb een programma gekocht genaamd Freelance cockpit2, via Envato. Nu zoek ik iemand met kennis van PHP die Mollie kan integreren. Op dit moment werkt het programma met PayPal en andere Amerikaanse betaal gateways. Graag met spoed een reactie.
iOS App Bouwer Gevraagd
Budget: € 20 tot € 60 p.u.Geplaatst: 2 decLaatst gewijzigd: 2 dec1 reactie
Beste freelancers, Ik wil graag hulp bij het opzetten van de opdracht. Het betreft de ontwikkeling van een iphone chatapplicatie. Het gaat om ca. 3 tot 4 uur per week en ik zoek iemand die voor de komende 4 weken beschikbaar is voor advies/feedback. Hulp via skype/ telefoon is mogelijk. Aanwezigheid op locatie niet nodig. Ik zie jullie reacties graag tegemoet.
Android App en Backend Ontwikkelaar Gezocht
Budget: € 9000 tot € 12000Geplaatst: 1 decLaatst gewijzigd: 17:419 reacties
Beste freelancers, Opdracht: Android/backend ontwikkelaar gezocht voor een een spel waarbij mensen in teamverband aan de hand van opdrachten hun omgeving leren kennen. Deze opdrachten kunnen locatie en niet-locatiegebonden zijn en zijn doe-, foto-opdrachten of vragen. Het spel speelt zich binnen een vooraf bepaalde tijd af en de teams strijden tegen elkaar. Locatiegebonden opdrachten kunnen (bv door…
Jaarlijkse Aanpassingen en Onderhoud (Wordpress)
Budget: € 20 tot € 45 p.u.Geplaatst: 1 decLaatst gewijzigd: 1 dec10 reacties (pauze)
Beste zzp'ers, Ik heb een bestaande WordPress website maar die moet aangepast worden. Daarnaast mogelijk beter inrichten voor SEO. Er zal jaarlijks een en ander aangepast moeten worden. Daarom ben ik op zoek naar een vaste webdesigner die ik standaard kan benaderen voor dit type werkzaamheden. Tevens wil ik de website graag verplaatsen naar een andere provider. Graag een reactie.
Freelancer Gezocht met Ervaring in CodeIgniter
Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 1 decLaatst gewijzigd: 1 dec1 reactie
Beste freelancers, Voor meerdere dagen in de week zijn wij op zoek naar een freelancer die ervaring heeft met CodeIgniter. Het betreft een opdracht die voor het komende jaar regelmatig werk oplevert. Werken op locatie (omgeving Utrecht) is gewenst. Gaarne alleen reageren als je je kunt vinden in dit profiel.

Zoek een opdracht

Opdrachten per categorie

Opdrachten per stad