Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Finance & Administratie

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Crediteuren Administratie 4 Uur per Week
Budget: € 20 tot € 35 p.u.Geplaatst: 5 decLaatst gewijzigd: 14:535 reacties (nieuw)
Beste freelancers, Voor onze boekhouding (snelstart) zijn we op zoek naar ondersteuning in de crediteuren administratie. Het gaat om ca 4 uur per week. De werkzaamheden bestaan uit het verwerken, boeken en beoordelen van inkomende facturen. Het werk moet uitgevoerd worden bij ons op locatie in de omgeving Arnhem. Ons budget is ca. 20-35 euro per uur. Ik zie je reacties graag tegemoet.  
Opmaken Ondernemingsplan voor Financieringsaanvraag
Budget: € 200 tot € 500Geplaatst: 28 novLaatst gewijzigd: 29 nov6 reacties (pauze)
Beste freelancers, Wij zoeken een ervaren freelancer voor het opmaken van een ondernemingsplan voor een nieuw te starten onderneming. Het ondernemingsplan moet z.s.m opgesteld worden i.v.m de opening van onze onderneming op 01-01-2017. Het ondernemingsplan gaat gebruikt worden voor het verkrijgen van een financiering bij de bank.  
Reeleezee Freelance Administrateur
Budget: € 500 tot € 1200Geplaatst: 28 novLaatst gewijzigd: 29 nov7 reacties (pauze)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een Reeleezee freelance administrateur.  Werkzaamheden: Administratie invoeren in en in orde maken 2015 en 2016. Alle bonnen (+/-300 stuks) moeten gechecked worden en een deel moet nog ingevoerd worden. Met als doel dat aangiftes voor 2015 en 2016 klaar staan voor accountant. Tevens voor 2016 moet btw aangifte voor kwartaal 4 in orde gemaakt worden, wat…
Boekhouder voor Gastouder
Budget: € 350 tot € 500Geplaatst: 28 novLaatst gewijzigd: 3 dec3 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben gastouder een ik heb hulp nodig bij mijn boekhouding.  Het werk moet uitgevoerd worden in de omgeving Den Haag  Heb je interesse en kan je me helpen, neem dan contact met me op.  
Boekhouder Gevraagd (Aangifte)
Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 28 novLaatst gewijzigd: 5 dec10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een boekhouder voor de belastingaangifte van 2015. Wegens ziekte van mijn boekhouder heb ik uitstel van de Belastingdienst. Er is een budget van 20 tot 50 euro per uur beschikbaar en thuiswerken is mogelijk. Kunt u mij helpen? Dan hoor ik graag van u.
Tijdelijke Administratieve Kracht Gezocht
Budget: € 20 tot € 40 p.u.Geplaatst: 23 novLaatst gewijzigd: 25 nov4 reacties (pauze)
Beste freelancers, Tijdelijke ervaren Administratieve kracht gezocht voor vervanging tijdens zwangerschapsverlof. De periode is van januari tm april, 2 dagen per week. De werkzaamheden bevatten: - debiteuren en crediteuren beheer - boeken facturen (overhead, inkoop, verkoop etc) - ervaring met Afas boekhoudsysteem een must - belastingaangifte - HR taken Het werk moet uitgevoerd worden bij ons op locatie…
Exact Online op Orde Brengen
Budget: € 20 tot € 30 p.u.Geplaatst: 16 novLaatst gewijzigd: 16 nov3 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die mij kan helpen met Exact Online goed op orde te krijgen. Er is een budget van 20 tot 30 euro per uur beschikbaar. Bent u geïnteresseerd? Dan hoor ik graag van u.
Belasting / Boekhouding Hulp Gevraagd
Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 16 novLaatst gewijzigd: 30 nov8 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben een startende ondernemer en doe mijn eigen boekhouding. Toch weet ik zelf niet alles qua belastingen zoals huisvestingskosten zzp, startersaftrek, zelfstandigenaftrek enz. Ik zoek dus iemand die de jaarafrekeningen kan nakijken, mij met voorgaande helpen. Ik doe mijn boekhouding op dit moment in Davilex Online. Graag hoor ik van u! (Prijs bespreekbaar)
Accountverklaring/Boekhouder Goedkeuring Gezocht (Spoed)
Budget: € 200 tot € 500Geplaatst: 15 novLaatst gewijzigd: 24 nov4 reacties (match!)
Beste freelancers, Voor de overname van een foodtruck heb ik een lening nodig. Daarvoor heb ik een ondernemingsplan geschreven voor mijn Indische bakery. Voorwaarde van de ING is een boekhouder/administratiekantoor verklaring of goedkeuring. Er is nogal tempo bij gevraagd omdat er een andere geïnteresseerde is. Degene die het eerst de financiën op orde heeft, wordt de gelukkige eigenaar…
Freelance Medewerker WMO Administratie Gevraagd
Budget: € 15 tot € 35 p.u.Geplaatst: 15 novLaatst gewijzigd: 17 nov1 reactie (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelance administratef medewerker die ervaring heeft in de WMO administratie. Het bestaande team Wmo/Jeugdadministratie is druk bezig dit efficiënt en toekomstbestendig in te richten. Door de Wmo-administratie zorgvuldig uit te voeren, zorg jij ervoor dat de bestaande werkzaamheden vlot verlopen en dat je hierbij het team WMO/Jeugdadministratie ontlast.…

Zoek een opdracht

Opdrachten per categorie

Opdrachten per stad