Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Analyse & Advies

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Uw selectie: Analyse & Advies
Ondernemingsplan voor Taxibedrijf (Binnen 2 Weken)
Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 2 decLaatst gewijzigd: 2 dec5 reacties (nieuw)
Beste freelancers, Hierbij heb ik binnen 2 weken een ondernemingsplan nodig om mijn reeds 4 maanden bestaand taxi bedrijf uitte breiden. Mijn bedrijf is gevestigd in Almere maar de werkzaamheden kunnen vanuit huis uitgevoerd worden. De cijfers van de laatste 4 maanden zijn allen aanwezig.   Ik kijk uit naar jullie reacties.
Ondernemingsplan en Financieel Plan (Business Case)
Budget: € 200 tot € 400Geplaatst: 30 novLaatst gewijzigd: 12:387 reacties
Goedemiddag freelancers, Als zzp'er wil ik starten en heb mij door verschillende instanties laten informeren dat zij een volledig ondernemingsplan en financieel plan nodig hebben. Ik wil kleding verkopen maar niet in een fysieke winkel, hierbij heb ik een leen kapitaaltje nodig voor de inkoop. Graag hoor ik uw reactie.
Marktonderzoeker Gezocht (Aanvulling op Bedrijfsplan)
Budget: € 300 tot € 800Geplaatst: 28 novLaatst gewijzigd: 30 nov3 reacties (match!)
Hi freelancers, Ik ben op zoek naar een persoon die graag een marktonderzoek wilt doen. Het marktonderzoek is een aanvulling op ons bedrijfsplan. Het betreft de recruitment wereld. Welke kanten van de markt zijn nog niet verzadigd? Dit onderzoek wordt een toevoeging. Graag ontvang ik een offerte, let op het budget wij werken al met een bureau voor concepten etc. dus geen interesse in mails van mensen…
Hulp bij Kwantitatieve Data Analyse (Enquête)
Budget: € 20 tot € 25 p.u.Geplaatst: 28 novLaatst gewijzigd: 28 nov1 reactie (pauze)
Beste freelancers, Ik zoek iemand die mij kan helpen met kwantitatieve data analyse: berekenen van crombach alpha en destilleren van informatie uit 31 enquêtes met ruim 100 vragen. De enquête is ingevuld in VOspiegels. Gegevens heb ik al in Excel. Graag samenwerken met mij (dus soort bijles constructie), Er is een budget van 25 euro per uur. Kunt u mij helpen? Dan hoor ik graag van u.
Ondernemingsplan voor Stomerij
Budget: € 300 tot € 400Geplaatst: 26 novLaatst gewijzigd: 30 nov4 reacties (match!)
Beste freelancers, Wij zoeken iemand die een starters ondernemingsplan kan schrijven voor een stomerij. Dit plan moet goedgekeurd worden door een NOAB account. Dat is de eis van ING bank. Alleen reageren als je dit plan met de vereiste goedkeuring kan leveren.
Financieel Advies bij Overname van Bedrijf
Budget: € 250 tot € 500Geplaatst: 24 novLaatst gewijzigd: 26 nov7 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar iemand die mij kan helpen en informeren mbt de overname van een bedrijf. Iemand die mij kan begeleiden en helpen met het verkrijgen van de lening. Ik zie jullie reacties graag tegemoet.
Ondernemingsplan voor Lening van Kleine Winkel
Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 22 novLaatst gewijzigd: 23 nov10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik wil graag een kleine winkel starten in plus-size dames kleding en accessoires met een ongewone combinatie (plaids, kussens, kleine kado artikelen). Ik kan zelf niet goed een ondernemersplan schrijven voor de financieringsaanvraag, ik denk zelf aan 20.000 euro lening en die wil ik graag in 4 jaar tijd aflossen. Kunt u voor mij een ondernemersplan schrijven en hoeveel uur bent…
Eenvoudig Ondernemingsplan Schrijven (Gemeente)
Budget: € 100 tot € 300Geplaatst: 21 novLaatst gewijzigd: 24 nov7 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die op korte termijn voor mijn nieuw online business een ondernemingsplan kan opstellen. Het is voor de gemeente bedoeld en wil graag dan alle aspecten in verwerkt hebben. Het gaat om een ondernemingsplan: zonder subsidies, kredietaanvraag of dergelijke. Graag zie reacties inclusief prijsopgave tegemoet.
Ondernemersplan voor Eenmanszaak
Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 21 novLaatst gewijzigd: 23 nov10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik zoek iemand die voor mij een goed ondernemersplan kan schrijven. Het is voor een eenmanszaak in een kleine gespecialiseerde winkel. Wie kan mij helpen?
Businessplan voor Nieuw Bedrijf
Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 21 novLaatst gewijzigd: 21 nov10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Mijn man en ik willen begin volgend jaar een nieuw bedrijf beginnen. Wij hebben hulp nodig bij het schrijven van een ondernemingsplan. Graag zou ik meer informatie willen weten over de werkwijze, termijn en de prijs voor het laten maken van een ondernemingsplan Wij kijken uit naar jullie reacties.

Zoek een opdracht

Opdrachten per categorie

Opdrachten per stad