Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

SAP Business One implementatie specialist, applicatie beheerder

Status:
Gesloten
Geplaatst op:
7 mei 2010 11:03
Opdracht ID:
631
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 50 tot € 5000
Locatie:
Rijswijk (ZH), Zuid-Holland

Opdrachtomschrijving

Ben jij die praktijkgerichte en ervaren SAP Business One specialist? Kom dan nu Electronics &Telematics in Rijswijk helpen!
 

 
Electronics &Telematics bv, gevestigd in Rijswijk (ZH), importeert en distribueert innovatieve en professionele bekabelingcomponenten en -oplossingen voor de BNL tele- en datacommunicatie en de elektronica markt. Bij Electronics &Telematics is advies een essentieel onderdeel van het commerciële proces. De organisatie streeft continu naar “best in class” in haar totale performance en heeft een uitstekende staat van dienst. Meer informatie over ons vind je op www.etconnect.biz.
Electronics &Telematics levert o.a. aan telecom operators, grote ICT eindgebruikers,  leveranciers van apparatuur, fabrikanten van (elektronica) apparatuur en installatiebedrijven.
Per 1 januari 2010 is ons nieuwe SAP BO systeem operationeel en zijn er nog veel zaken te doen om het software pakket beter naar onze processen in te richten.
 
I.v.m. de verdere implementatie en verdere optimalisatie van het nieuwe SAP Business One software pakket, zijn wij per direct opzoek naar:
 
Een ervaren applicatie beheerder, ICT consultant / programmeur die de volgende zaken kan uitvoeren:
-          het maken van queries en/of XL reports t.b.v. de sales- en management rapportages,
-                    het maken van queries en/of XL reports t.b.v. de inkoop en logistieke processen,
-                    het assisteren van de inrichting en implementatie van de MRP module,
-                    het optimaliseren van workflows, w.o. klachtenmodules e.a. zaken,
-                    het helpen met gestructureerde opslag van datasheets, fotobestanden,
-                    het optimaliseren van standaardsettings t.b.v. gebruikers,
-                    het verder optimaliseren van licentie en autorisatie settings,
-                    het assisteren bij de voorbereidende werkzaamheden voor de nieuw te bouwen website en webshop.
 
Het betreft hier een freelance of een part time dienstverband op projectbasis. Specifieke kennis en ervaring met SAP BO en SQL is een vereiste, bijvoorkeur vanuit de klantzijde. HBO ICT opleiding en of bewezen werkniveau. Werktijden en projectduur in overleg overeen te komen.
Lees verder +
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
>
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
>
Stuur deze opdracht door:

Reacties van freelancers:

Marc
Ede
Geachte heer/mevrouw, Bij deze wil graag reageren op uw verzoek voor een SAP business One specialist vanuit de klantzijde. Wellicht dat u mijn profiel interessant vindt. Ik heb jaren ervaring...

Vergelijkbare opdrachten

Omschrijving Locatie Budget
Inrichten Virtuele Windows Server
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen bij het inrichten van een virtuele Windows server als remote desktop gebruik voor meerdere gebruikers (nu 3).    Daarnaast ook het instellen van dagelijkse bestaande back-up database scrips. Ik gebruik nu een server van microsoft azzure. Dit vind ik te duur…
Wassenaar of Den Haag € 20 tot € 60 p.u.
Data Extracter, Scraper, Informatie Expert voor Nieuw Systee...
Beste freelancers,    Informatie (geautoriseerd) van verschillende websites (kamer informatie van hotels) moet ge-extract worden naar een eigen database. Dan moet die informatie vindbaar worden gemaakt bij ons op de website. Bv. de zoekopdracht van een bezoeker is 'single bed', resultaat zijn alle hotels met kamers die een 'single…
Tilburg € 20 tot € 80 p.u.
Synology NAS Installatie en Inrichten
Beste freelancers,    Wij zijn een kleine onderneming en zoeken een expert om onze Synology NAS goed te installeren en in te richten.    Type Synology NAS: DS211J.    Graag zien wij reacties met een schatting van de prijsopgave tegemoet.    
Capelle aan den IJssel € 100 tot € 250
Hardware Configuratie Onderzoek
Beste freelancers,    Onderzoeken en implementeren van hardware configuratie voor gebruik van netwerkapplicatie. Supplier selectie, merk/model/type, software configuratie, implementatie en testen voor oplevering.    Projectbasis. Doorlooptijd enkele weken, waarschijnlijk niet full-time.    Wij zijn een internationaal technologiebedrijf…
Utrecht € 40 tot € 60 p.u.
CSV Export vanuit Zencart Shop
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen met een CSV export vanuit een Zencart shop.    Wie heeft er ervaring met Zencart en kan mij helpen met deze CSV Export?  Het werk kan vanuit huis uitgevoerd worden.    Ik zie jullie reacties graag tegemoet.
Melderslo € 500 tot € 5000
Freelance Wifi Storingsexpert Gezocht
Beste freelancers,    Wij op zoek naar een expert in het uitzoeken, vaststellen en oplossen van gasten-wifi probleem.    Het betreft een onlangs door ons nieuw geplaatst en beveiligd gasten wifi 2.4Ghz netwerk, waar uiteindelijk tot 100 gasten op moeten komen.  De huidige storingen uiten zich in het extreem schommelen van het…
Heerenveen € 100 tot € 200
Maandelijkse Hulp bij DirectAdmin Server
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die het onderhoud en als maandelijkse vraagbaak kan fugeren voor een DirectAdmin server, tevens in vakantie periodes.    Met als het moet een antwoord als er gebeld word voor een hosting probleem. Graag redelijke ervaring en verstand van DirectAdmin. Ook moet er via Putty gewerkt…
Dongen € 30 tot € 50 p.u.
  • Plaats gratis uw opdracht
  • Ontvang snel meerdere offertes
  • Helemaal gratis voor opdrachtgevers

Hoe werkt het?

1. Beschrijf uw aanvraag
Wij checken de aanvraag en plaatsen hem gratis online.
2. Vergelijk offertes
Vergelijk offertes van verschillende freelancers en overleg met de meest geschikte kandidaten.
3. Kies de beste kandidaat
Kies de beste kandidaat en ga aan de slag.
Werk veilig online via Hoofdkraan.nl.