Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opleider Gezocht

Status:
Gesloten
Geplaatst op:
25 januari 2012 10:08
Opdracht ID:
7728
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 40 tot € 50 p.u.
Locatie:
3607, Drenthe

Opdrachtomschrijving

Gezocht Zzp-er Opleider heftruck, veilig hijsen, hoogwerker enz.

Uurloon € 45.00
Km vergoeding 18 ct

Werkzaamheden zijn door het hele land verspreid.
Lees verder +
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Ik ben opdrachtgever en zoek een freelancer.
Stuur deze opdracht door:

Reacties van freelancers:

Gerrit
almelo
Ik zou graag die opleidingen willen geven voor u.Mijn naam is Gerrit de vries en geef al ogeveer 15 jaar les op de gebieden. km vergoeding is 0.34 cent per...

Vergelijkbare opdrachten

Omschrijving Budget
Ondernemersplan Schrijven
Beste Freelancers,    Ik zou graag een ondernemersplan willen laten maken met als doel een financiering aan te trekken voor onze concepten (2 stuks) eventueel incl. begeleiding tijdens gesprekken.    Graag ontvang ik een reactie inclusief prijsindicatie.  Alvast bedankt!
€ 20 tot € 80 p.u.
Psycholoog met Specialiteit Narcisme Gezocht
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een psycholoog. Graag een psycholoog met als specialiteit narcisme.    Wie kan mij helpen? Graag hoor ik wat je ervaring hierin is.    Vriendelijke groet. 
€ 30 tot € 80 p.u.
Hulp bij Schrijven Ondernemingsplan (Horeca)
Beste Freelancers,    Wij zijn opzoek naar een professional (regio Twente), die ons kan helpen bij het schrijven van een ondernemingsplan. Het betreft een horeca zaak.    Graag ontvang ik een reactie inclusief indicatie van de prijs.  Alvast bedankt!       
€ 20 tot € 80 p.u.
Ondernemingsplan voor Damesmodezaak Laten Schrijven
Beste freelancers,    Ik wil graag een ondernemersplan laten maken voor een trendy damesmodezaak.  De doelgroep worden vrouwen van 16-30 jaar.    Graag hoor ik wat je ervaring hierin is, en voor welk bedrag je mij kunt helpen hiermee. 
€ 20 tot € 70 p.u.
Schrijver voor Ondernemersplan Gezocht
Beste freelancers,    Graag zouden we een ondernemersplan en financiëringsplan voor ons kleine ondernemingsproject laten schrijven.    Qua niveau mag het een student zijn. Wij vinden het belangrijk om een ondernemingsplan te ontvangen waarmee we de aanvraag voor een lening kunnen doen.    We willen het plan graag…
€ 150 tot € 500
Freelance Trainers voor Versterking Team Gezocht
Al meer dan 10 jaar geven wij trainingen in Snellezen, Mindmappen en Geheugentechnieken. We zijn flink aan het uitbreiden en zijn opzoek naar trainers die ons team kunnen versterken. Je hoeft geen ervaring te hebben in de onderwerpen, we leiden je volledig op.    Heb jij bewezen trainerservaring en commerciële vaardigheden? Wil jij door…
€ 25 tot € 75 p.u.
Ondernemingsplan voor Snackbar Laten Schrijven
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een persoon die een ondernemingsplan voor mij kan schrijven. Ik vind het belangrijk dat degene die het plan schrijft, hier veel ervaring mee heeft. Het betreft een ondernemingsplan voor een snackbar.     Wie kan mij hiermee helpen en tegen welk uurtarief dan wel totaalprijs?
€ 20 tot € 70 p.u.
  • Plaats gratis uw opdracht
  • Ontvang snel meerdere offertes
  • Meer dan 30.000 freelancers

Hoe werkt het?

1. Beschrijf uw aanvraag
Wij checken de aanvraag en plaatsen hem gratis online.
2. Vergelijk offertes
Vergelijk offertes van verschillende freelancers en overleg met de meest geschikte kandidaten.
3. Kies de beste kandidaat
Kies de beste kandidaat en ga aan de slag.
Werk veilig online via Hoofdkraan.nl.