Opleider Gezocht

Status:
Gesloten
Geplaatst op:
25 januari 2012 10:08
Opdracht ID:
7728
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 40 tot € 50 p.u.
Locatie:
3607, Drenthe

Opdrachtomschrijving

Gezocht Zzp-er Opleider heftruck, veilig hijsen, hoogwerker enz.

Uurloon € 45.00
Km vergoeding 18 ct

Werkzaamheden zijn door het hele land verspreid.
Lees verder +
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Ik ben opdrachtgever en zoek een freelancer.
Stuur deze opdracht door:

Reacties van freelancers:

Gerrit
almelo
Ik zou graag die opleidingen willen geven voor u.Mijn naam is Gerrit de vries en geef al ogeveer 15 jaar les op de gebieden. km vergoeding is 0.34 cent per...

Vergelijkbare opdrachten

Omschrijving Budget
Beste freelancers,    Wij zoeken iemand die ons kan helpen bij het schrijven van een ondernemingsplan, ons idee is een kledingwinkel voor kinderen van 0- 12 jaar.    Wie kan ons hiermee helpen?  In je reactie lezen we graag iets over je ervaring hierin en over hoeveel je denkt dat dit gaat kosten.    Alvast bedankt!
€ 20 tot € 70 p.u.
Beste Freelancers,    Ik ben opzoek naar een professional die een ondernemingsplan kan schrijven. Graag een indicatie van uw kosten en tijdsbestek voor het opstellen van een sterk ondernemersplan voor een bezorgbedrijf. Graag een aparte prijsberekening voor het marketingplan en het financieel plan.    Alvast bedankt.
€ 20 tot € 80 p.u.
We are looking for assistance with the financial planning and editing our existing work for our community lunch room with children's play area in the South Holland region.    We are hope to finish this as soon as possible. We would be very interested to find out an estimate of the cost and time involved.
€ 25 tot € 75 p.u.
Beste Freelancers,    Wij zijn opzoek naar een opzoek naar een professional die een ondernemingsplan kan schrijven   voor een nieuw startend lunch/lounge café.    Graag ontvang ik een reactie inclusief indicatie van de prijs.  Alvast bedankt!     
€ 20 tot € 80 p.u.
Beste Freelancers,    Ik zoek iemand die een professioneel ondernemingsplan kan maken. Ik heb namelijk een financiering bij de bank nodig.     Graag ontvang ik een reactie inclusief indicatie van de prijs.  Alvast bedankt!
€ 20 tot € 80 p.u.
Al meer dan 10 jaar geven wij trainingen in Snellezen, Mindmappen en Geheugentechnieken. We zijn flink aan het uitbreiden en zijn opzoek naar trainers die ons team kunnen versterken. Je hoeft geen ervaring te hebben in de onderwerpen, we leiden je volledig op.    Heb jij bewezen trainerservaring en commerciële vaardigheden? Wil jij door…
€ 25 tot € 75 p.u.
Beste Freelancers,     Ik ben een taart decorateur en wil graag een winkel beginnen in Apeldoorn (heb al een pand op het oog, recht tegenover het station, perfect gelegen).  Ik zal cupcakes verkopen, taarten, lekkernijen maar ook specialisatie taarten. Ik kom graag met een professional in contact die een ondernemingsplan kan schrijven…
€ 20 tot € 80 p.u.
  • Plaats gratis uw opdracht
  • Ontvang snel meerdere offertes
  • Meer dan 30.000 freelancers

Hoe werkt het?

1. Beschrijf uw aanvraag
Wij checken de aanvraag en plaatsen hem gratis online.
2. Vergelijk offertes
Vergelijk offertes van verschillende freelancers en overleg met de meest geschikte kandidaten.
3. Kies de beste kandidaat
Kies de beste kandidaat en ga aan de slag.
Werk veilig online via Hoofdkraan.nl.