Opleider Gezocht

Status:
Gesloten
Geplaatst op:
25 januari 2012 10:08
Opdracht ID:
7728
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 40 tot € 50 p.u.
Locatie:
3607, Drenthe

Opdrachtomschrijving

Gezocht Zzp-er Opleider heftruck, veilig hijsen, hoogwerker enz.

Uurloon € 45.00
Km vergoeding 18 ct

Werkzaamheden zijn door het hele land verspreid.
Lees verder +
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Ik ben opdrachtgever en zoek een freelancer.
Stuur deze opdracht door:

Reacties van freelancers:

Gerrit
almelo
Ik zou graag die opleidingen willen geven voor u.Mijn naam is Gerrit de vries en geef al ogeveer 15 jaar les op de gebieden. km vergoeding is 0.34 cent per...

Vergelijkbare opdrachten

Omschrijving Budget
Beste Freelancers,    Ik ben opzoek naar een professional die mij kan helpen bij het maken van een ondernemingsplan.  Graag hoor ik meer van u en ontvang ik een prijsindicatie.    Alvast bedankt!       
€ 20 tot € 80 p.u.
Beste Freelancers,    Ik ben opzoek naar een professional die een ondernemingsplan kan schrijven voor mijn schildersbedrijf.     Graag ontvang ik een reactie inclusief prijsindicatie.  Alvast bedankt!     
€ 20 tot € 80 p.u.
Beste Freelancers,    Wij zoeken iemand die een ondernemingsplan kan schrijven voor een recent opgerichte VOF. Het betreft een meubelmakerij die gevestigd is in Bussum. Wij richten ons op het maken van meubels, accessoires en lampen van gerecycled, gebruikt, oud hout voor in- en rondom het huis, kantoor, winkel etc.    Ik ontvang…
€ 20 tot € 80 p.u.
Beste Freelancers,    Ik zoek op korte termijn iemand die voor mijn nieuw te starten bedrijf het ondernemingsplan/bedrijfsplan voor het UWV kan opstellen.  Zonder kredietaanvraag subsidies of dergelijke.    Graag hoor ik van jullie. Wilt u ook een prijsindicatie toevoegen?  Alvast bedankt!     
€ 20 tot € 80 p.u.
Beste Freelancers,    Ik ben opzoek naar een professional die mij kan helpen met de implementatie van Google analytics Remarketing -> automatiseren van de waardes:    ecomm_prodid: REPLACE_WITH_VALUE  ecomm_pagetype: REPLACE_WITH_VALUE  ecomm_totalvalue: REPLACE_WITH_VALUE    Het betreft een webwinkel op Luondo…
€ 20 tot € 80 p.u.
Beste Freelancers,    Ik wil graag een autobedrijf opzetten en wil graag hulp bij een maken van ondernemingsplan.  Graag ontvang ik dan ook een reactie inclusief prijsindicatie.  Alvast bedankt!
€ 20 tot € 80 p.u.
Beste Freelancers,    Wij zijn opzoek naar een opzoek naar een professional die een ondernemingsplan kan schrijven   voor een nieuw startend lunch/lounge café.    Graag ontvang ik een reactie inclusief indicatie van de prijs.  Alvast bedankt!     
€ 20 tot € 80 p.u.
  • Plaats gratis uw opdracht
  • Ontvang snel meerdere offertes
  • Meer dan 30.000 freelancers

Hoe werkt het?

1. Beschrijf uw aanvraag
Wij checken de aanvraag en plaatsen hem gratis online.
2. Vergelijk offertes
Vergelijk offertes van verschillende freelancers en overleg met de meest geschikte kandidaten.
3. Kies de beste kandidaat
Kies de beste kandidaat en ga aan de slag.
Werk veilig online via Hoofdkraan.nl.