Opleider Gezocht

Status:
Gesloten
Geplaatst op:
25 januari 2012 10:08
Opdracht ID:
7728
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 40 tot € 50 p.u.
Locatie:
3607, Drenthe

Opdrachtomschrijving

Gezocht Zzp-er Opleider heftruck, veilig hijsen, hoogwerker enz.

Uurloon € 45.00
Km vergoeding 18 ct

Werkzaamheden zijn door het hele land verspreid.
Lees verder +
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Ik ben opdrachtgever en zoek een freelancer.
Stuur deze opdracht door:

Reacties van freelancers:

Gerrit
almelo
Ik zou graag die opleidingen willen geven voor u.Mijn naam is Gerrit de vries en geef al ogeveer 15 jaar les op de gebieden. km vergoeding is 0.34 cent per...

Vergelijkbare opdrachten

Omschrijving Budget
Beste Freelancers,    Ik ben opzoek naar een professional die een ondernemingsplan kan schrijven. Graag een indicatie van uw kosten en tijdsbestek voor het opstellen van een sterk ondernemersplan voor een bezorgbedrijf. Graag een aparte prijsberekening voor het marketingplan en het financieel plan.    Alvast bedankt.
€ 20 tot € 80 p.u.
Beste Freelancers,    Ik ben opzoek naar een professional die een ondernemingsplan kan schrijven voor mijn schildersbedrijf.     Graag ontvang ik een reactie inclusief prijsindicatie.  Alvast bedankt!     
€ 20 tot € 80 p.u.
Beste Freelancers,    Ik ben opzoek naar een professional die een ondernemingsplan kan schrijven voor een website. Het plan moet volgens de richtlijnen van Qredits zijn. Mijn budget ligt rond de 450 euro maar ik hoor graag van u wat het bod is.    Alvast bedankt voor uw reactie!
€ 20 tot € 80 p.u.
Beste Freelancers,    Op dit moment beheer ik een webshop en ik zou graag de stap maken om ook een winkel te openen. Ik heb hiervoor een gedegen ondernemingsplan nodig. Het gaat om een webshop met voornamelijk Amerikaanse werkkleding.    Ik ontvang graag een reactie met de indicatie van de prijs.  Alvast bedankt!
€ 20 tot € 80 p.u.
Beste Freelancers,    Ik ben opzoek naar iemand die een ondernemingsplan kan schrijven voor een Ethiopisch restaurant.  Ik ontvang graag een reactie inclusief prijsindicatie.    Alvast bedankt!     
€ 20 tot € 80 p.u.
Beste Freelancer,    Graag zou ik uw hulp willen inschakelen bij het (helpen) schrijven van mijn scriptie. Ik moet binnenkort mijn scriptie voor de 2e keer indienen, maar het lukt mij niet om de ontvangen feedback te verwerken.    Mijn opleiding is Bedrijfskunde MER aan de HBO en mijn scriptie heeft betrekking op procesverbetering. …
€ 20 tot € 80 p.u.
Hallo,    Momenteel zit ik in het laatste jaar van mijn opleiding maatschappelijk werk en dienstverlening en ben zojuist begonnen aan het schrijven van een scriptie. Echter loop ik ontzettend vast en zou graag wat hulp krijgen bij het schrijven van mijn scriptie.  Het onderwerp van mijn scriptie gaat over het feit, dat veel Antilliaanse…
€ 15 tot € 35 p.u.
  • Plaats gratis uw opdracht
  • Ontvang snel meerdere offertes
  • Meer dan 30.000 freelancers

Hoe werkt het?

1. Beschrijf uw aanvraag
Wij checken de aanvraag en plaatsen hem gratis online.
2. Vergelijk offertes
Vergelijk offertes van verschillende freelancers en overleg met de meest geschikte kandidaten.
3. Kies de beste kandidaat
Kies de beste kandidaat en ga aan de slag.
Werk veilig online via Hoofdkraan.nl.