Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Beheer & Techniek >
  3. Support
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Excel Expert Gezocht (Planning, Overzicht per Afdeling)

Opdracht ID: 19973

Budget: € 100 tot € 1500
Geplaatst: 25-06-2015
Reacties: 5
Locatie: Almere, Flevoland
Laatst gewijzigd: 28-06-2015
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zoeken een expert op het gebied van Excel. Wij willen graag vanuit ons huidige planning uit Excel een overzicht per machine/afdeling.

We hebben een budget van maximaal 1500 euro en thuiswerken is mogelijk. Aanvullende informatie kunnen we u in een bericht toesturen.

Heeft u interesse, dan horen wij graag van u.

Support freelancers die hebben gereageerd (5)

Rob
Rob
25-06-2015
0 referenties
Gemiddelde score
Johan
Johan
25-06-2015
11 referenties
Gemiddelde score
9.2
Margot
Margot
25-06-2015
0 referenties
Gemiddelde score
Ronald & Ardeshir
Ronald & Ardeshir
25-06-2015
1 referenties
Gemiddelde score
10
Paul
Paul
28-06-2015
1 referenties
Gemiddelde score
10

Freelancer support opdrachten

Support Engineer met API Kennis

Geplaatst: 21-02-2023
Beste freelancers, Wij zoeken een support engineer die veel verstand heeft van het werken met API's. Ben jij degene die wij zoeken? Reageer direct!

Support Applicatie Specialist in Rotterdam

Geplaatst: 23-06-2022
Beste freelancers, Voor één van onze allerbeste opdrachtgevers in Rotterdam zoeken wij een IT freelancer (bij voorkeur een ervaren support applicatie specialist/junior netwerkbeheerder/system administrator) voor de minimale periode van één jaar. Startdatum is z.s.m. Jouw uitdaging is de volgende: Beheren en aanpassen van systemen, zodat deze goed functioneren, continu beschikbaar…

Automatiseringswerkzaamheden in Amsterdam

Geplaatst: 26-05-2022
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die kan helpen met automatiseringswerkzaamheden. Het gaat om het volgende:   Apple pc onderhouden netwerk upgraden printer in netwerk integreren domeinnaam regelen hosting aanvragen e-mailadressen installeren Interesse? Dan zie ik je offerte graag tegemoet.

Supporter Gezocht voor Platform over Voeding en Sport

Geplaatst: 17-02-2022
Beste freelancers, Voor ons jonge, snelgroeiende platform zijn wij op zoek naar een medewerker voor support; het contact per mail met onze klanten. Ons platform biedt recepten aan voor een gezondere levensstijl aan onze leden. We zoeken een freelancer voor ongeveer 10 uur in de week op locatie in Breda en/of vanaf huis. Als medewerker support is het belangrijk onze leden iedere dag online…

Beheer en Support voor Laptop Gezocht

Geplaatst: 22-10-2021
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een IT'er voor enerzijds het onderhoud van mijn Laptop en anderzijds wil optreden als contactpersoon wanneer ik problemen heb met de werking van mijn laptop. Ik werk zelf zelfstandig als administrateur en dit soort problemen zijn door mij niet op te lossen. Ben op zoek naar iemand die ook in de avonduren bereikbaar is. Ik zie graag een reactie via Hoofdkraan.nl…

Freelancer voor Centos, Direct Admin en VPS

Geplaatst: 31-03-2021
Beste freelancers, Gezocht: Centos, direct admin, VPS beheerder. Ik zoek iemand die periodiek de updates kan uitvoeren en bij problemen eventueel op nacalculatie kan helpen.   Opzetten van http/2, mailserver, dovecot, exim, mysql. Spamassasin, varnish, opcache en memcache. SSL. Graag ontvang ik een aanbieding via Hoofdkraan.nl. Werken kan steeds remote gebeuren.

Technisch Ondersteuner voor Vergaderlocatie Den Haag

Geplaatst: 21-09-2020
Beste freelancers, Wij zoeken iemand die technische ondersteuning kan bieden op locatie bij een vergaderlocatie in Den Haag Centraal Station. De technische ondersteuning heeft betrekking op met name hybride vergaderingen. Eveneens in de uren waarin geen ondersteuning gevraagd wordt is er tijd om een planningstool te bouwen in Excel of een ander systeem. We zoeken iemand die elke week beschikbaar…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht