Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Webshops & Ecommerce
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Bouwen van Webbased Tradeplatform

Opdracht ID: 24141

Budget: € 100 tot € 6000
Geplaatst: 29-04-2016
Reacties: 9
Locatie: Eindhoven, Noord-Brabant
Laatst gewijzigd: 06-05-2016
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar een freelancer die mij kan helpen door het bouwen van een Europees b2b handelsplatform met kernthema's:

In onderstaand stukje wil ik graag een tipje van de sluier oprichten, ik kom graag in contact met hardwerkende creatieve partijen die hier een mooie uitdaging inzien.

Ik ben op zoek naar een 0.6 versie waarmee we via rapid prototyping snel de markt op kunnen gaan.
De opzet is om na livegang telkens weer middels nieuwe releases het platform steeds verder uit te bouwen.

Ik heb al geprobeerd om via WordPress en een aantal plugins een prototype te maken. Echter past het allemaal net niet. Mijn PHP kennis is echter te ontoereikend om zelf plugins te bouwen, verbouwen. WordPress is voor mij niet heilig, mag ook Joomla etc. zijn of een combinatie van technieken en cms systemen. Wel zo snel mogelijk tegen scherpe kosten tot een prototype komen.

Mijn hulpvraag:
  • Graag een zeer grofmazig richt bedrag (is geen start van onderhandeling, meer een gevoel voor mij).
  • Manier waarop je zo'n project zou aanpakken. projectmanagement, platform etc...
  • Op de achtergrond heb ik een machine learning stack draaien die hele specifieke kansen laat zijn op user niveau (deze 'kansen' zullen beschikbaar moeten komen voor de user op het platform).
  • Mocht je zo'n project, of onderdelen daarvan al eens gedaan hebben, graag aangeven.

Evt. vervolgstap is het in gesprek gaan na tekenen van een geheimhoudingsverklaring.

Tipje van de sluier:
  • In essentie zal het platform moeten bestaan uit een ontvangstpagina met bijv. een parallax video animatie, wat toelichting, pricing en vooral merkbeleving.
  • Het platform moet meertalig (6 talen) klaar zijn (vertalingen zijn aan contentprovider)
  • Vervolgens een registratie en login. Gebruikers op het platform zullen kunnen kopen en verkopen.
  • Gebruikers zijn er in 2 niveaus, shopmanager en user. de partijen die handelen op het platform dienen handmatig en bijv. via een api, hun producten te kunnen uploaden.
  • Kopen kan via een simpele veiling en een 'vaste' prijs.
  • User moeten middels dashboard hun instellingen kunnen regelen in het proces, zei moet een dashboard hebben waar hun transacties in verschillende stadia staan. etc.. User moeten de mogelijkheid hebben om middels een tabel met filters, prijzen en productinformatie te kunnen vergelijken.
  • Als koop rond is, dan wordt er door het systeem een factuur gegenereerd. Geldstroom loopt via dit platform. (direct debit en sepa betalingen). Er moet ook een mogelijkheid zijn om facturatie aan te maken namens de leverancier (self billing)
  • Er moet een mogelijkheid zijn om informatie van partnerbedrijven te kunnen integreren op gebruikers niveau.

Webshop developers die hebben gereageerd (9)

Wijnand
Wijnand
29-04-2016
2 referenties
Gemiddelde score
10
Marcel
Marcel
29-04-2016
0 referenties
Gemiddelde score
Victor
Victor
29-04-2016
0 referenties
Gemiddelde score
Peter
Peter
29-04-2016
6 referenties
Gemiddelde score
9.9
ryan
ryan
30-04-2016
0 referenties
Gemiddelde score
Marco
Marco
30-04-2016
0 referenties
Gemiddelde score
Albert
Albert
01-05-2016
0 referenties
Gemiddelde score
Ries
Ries
02-05-2016
0 referenties
Gemiddelde score
Roel
Roel
02-05-2016
8 referenties
Gemiddelde score
9.9
Toon meer reacties

Freelance webshop en E-commerce opdrachten

Kinderkleding Shopify webshop gemaakt...

Geplaatst: 6 feb
Heb je even voor mij....... Of zelfs iets meer tijd geachte Freelancer. Kinderkleding concept website finaliseren ( bedrijf bestaat al 20 jaar) Kleine aanpassingen in het thema SEO Aanbrengen Technische APK Budget beschikbaar en bespreekbaar boven markt condities Project mag als een main of een side worden gedaan. Wij luisteren graag naar jouw voorstel!  

Hobby webshop

Geplaatst: 23 feb
Beste freelancers, Graag zoek ik iemand die een gebruiksvriendelijke (zodat ik zelf makkelijk erin kan werken als het klaar is), mooie Woocommerce webshop met WordPress als systeem en een Ideal functie voor mij kan maken.Ik wil deze webshop graag opzetten voor mijn hobby. Liefst omgeving Deventer.

Woocommerce naar Gripp

Geplaatst: 2 feb
Beste freelancers, Wij zoeken een freelance programmeur die een zo simpel mogelijke koppeling kan maken van Wordpress Woocommerce naar Gripp. Het gaat om een soort webshop waarbij diensten kunnen worden uitgekozen, waarna een offerte moet worden toegezonden die direct ook in Gripp komt vanaf Woocommerce. Klanten dienen ook een offerte direct te krijgen met enkele variabelen. Meer details na overleg.

Wordpress / Woocommerce specialist voor bouwen keuzehulp

Geplaatst: 23 jan
Beste freelancers, Ik zoek een freelancer die een keuzehulp kan bouwen in Woocommerce. Voor een project dat binnenkort gaat spelen zoek ik voor een e-bike verkoper een Woocommerce specialist die een keuzehulp kan bouwen voor het kiezen van de juiste e-bike. Ik verwacht dat hierin grofweg 5 keuzes gemaakt moeten worden. - Type fiets - Jouw lengte - Budget - Motor - Merk Hieruit moet een bepaald aanbod…

webshop design en hulp met oprichten bedrijf

Geplaatst: 9 jan
Beste freelancers, ik ben oriënterend aan het zoeken naar iemand die mij kan helpen bij het oprichten van een webshop. Er moeten voornamelijk unieke producten voor in huis worden verkocht die je normaal niet zo snel zou kopen bij een nep uitziende website of een website waar je mega lang moet wachten op je bestelling, dus de website moet er betrouwbaar uitzien en een beetje catchy voor jongeren…

Shopify webshop opzetten en inrichten met producten

Geplaatst: 22-12-2023
Beste freelancers, Ik ben voornemens om een webshop te laten opzetten bij voorkeur in Shopify. Op het moment verkopen wij gebruikte apple producten op verschillende websites, graag willen wij deze aangeboden producten ook in een eigen webshop aanbieden. Via een partnerplatform is het mogelijk om een api-koppeling te leggen tussen Shopify en de genoemde verkoopplatformen. Graag een freelancer die bekend…

Magento specialist met ervaring gezocht

Geplaatst: 22-11-2023
Beste freelancers, Ik zoek iemand die mijn magento2 webshop kan onderhouden. Moet dus iemand zijn met magento ervaring van minimaal 5 jaar
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht