Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Beëdigd Vertaler Gezocht voor Loonstroken (Du-En)

Status:
Gesloten
Geplaatst op:
20 maart 2013 10:11
Opdracht ID:
12278
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 100 tot € 350
Locatie:
7824, Drenthe

Opdrachtomschrijving

Beste freelancers, 

Ik ben op zoek naar een beëdigd vertaler van Duits naar Engels. Het gaat om 4 pagina's (loonstroken) die ik nodig heb voor mijn emigratie. 

Graag zie ik een reactie tegemoet met daarin je ervaring en totaalprijs. 

Met vriendelijke groet. 
Lees verder +
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Ik ben opdrachtgever en zoek een freelancer.
Stuur deze opdracht door:

Vergelijkbare opdrachten

Omschrijving Budget
Vertaler Gezocht (NED - ENG)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die vertalingen voor mij kan uitvoeren van het Nederlands naar het Engels. Prijsbepaling het liefst per woord.    Wie kan mij hiermee helpen?    Alvast bedankt!
€ 20 tot € 50 p.u.
Website Vertalen NL-FR
Beste Freelancers,    Graag zouden wij onze website willen laten vertalen van Nederlands naar Frans. Het aantal woorden is +/- 5560.    Graag ontvang ik een reactie inclusief indicatie van de prijs.  Alvast bedankt!
€ 20 tot € 80 p.u.
Vertaler Gezocht voor Reisteksten (EN-NL)
Beste Freelancers,    Wij zijn opzoek naar een freelance vertaler voor reis gerelateerde opdrachten van Engels naar het Nederlands. Wij bieden 0.07 eurocent per woord en meerdere opdrachten per maand. Een passie voor reizen is een pre!    Graag ontvang ik een reactie.  Alvast bedankt!
€ 20 tot € 80 p.u.
Vertaler Gezocht voor Elektrotechniek Catalogus (ENG - FRA)
Beste freelancers,    Voor onze nieuwe catalogus zijn wij op zoek naar een vertaler Engels - Frans.    Het is een pré wanneer je bekend bent met vaktermen uit de elektrotechniek/ lichtsector.     Vriendelijk bedankt.
€ 20 tot € 80 p.u.
Russische Vertaalster op Locatie (München)
Beste freelancers,    Voor een dag vertaalwerk in Duitsland bij een klant in München zijn we op zoek naar een Russische vertaalster (Nederlands, Duits of Engels - Russisch).     Het hoeft geen officiële vertaling te zijn, het gaat om on the spot vertalen. Het zal in de komende maand of begin september zijn.
€ 100 tot € 150
Twee Wetenschappelijke Artikelen Vertalen (NL-EN)
Beste Freelancers    Ik schrijf met enige regelmaat populair natuurwetenschappelijke artikelen voor een Nederlands hobby-periodiek. Nu heb ik twee artikelen die ik graag vertaald zou willen zien in het Engels. Gek genoeg heb ik weinig verstand van taal. Ik schrijf vanuit passie en interesse en beschik ook nog eens over weinig financiële…
€ 20 tot € 80 p.u.
Vertaler Gezocht voor Gezondheidsboek (NED - ENG)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die een boek voor mij kan vertalen. Het betreft een boek van 68 pagina's over gezondheid, van het Nederlands naar het Engels.    Wie kan mij hiermee helpen en tegen welk tarief?
€ 20 tot € 60 p.u.
  • Plaats gratis uw opdracht
  • Ontvang snel meerdere offertes
  • Meer dan 30.000 freelancers

Hoe werkt het?

1. Beschrijf uw aanvraag
Wij checken de aanvraag en plaatsen hem gratis online.
2. Vergelijk offertes
Vergelijk offertes van verschillende freelancers en overleg met de meest geschikte kandidaten.
3. Kies de beste kandidaat
Kies de beste kandidaat en ga aan de slag.
Werk veilig online via Hoofdkraan.nl.