Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Beëdigd Vertaler Gezocht voor Loonstroken (Du-En)

Status:
Gesloten
Geplaatst op:
20 maart 2013 10:11
Opdracht ID:
12278
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 100 tot € 350
Locatie:
7824, Drenthe

Opdrachtomschrijving

Beste freelancers, 

Ik ben op zoek naar een beëdigd vertaler van Duits naar Engels. Het gaat om 4 pagina's (loonstroken) die ik nodig heb voor mijn emigratie. 

Graag zie ik een reactie tegemoet met daarin je ervaring en totaalprijs. 

Met vriendelijke groet. 
Lees verder +
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Stuur deze opdracht door:

Reacties van freelancers:

Jantsje
Stiens
Beste opdrachtgever, Vanuit mijn vriendenkring beheers ik de Duitse taal in behoorlijke mate en spreek, lees en schrijf deze dan taal dan ook vrij goed. Daarnaast heb ik meerdere vertaalopdrachten...

Vergelijkbare opdrachten

Omschrijving Locatie Budget
Duitse Vertaler Gevraagd (Belastingdienst)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een Duitse Vertaler. Het is nodig voor Duitse belastingdienst dat papieren en documenten moet vertalen in het Nederlands. Het gaat om het formulier EU-EWR.    Thuiswerken is mogelijk en aanvullende informatie kan ik u in een bericht toesturen.    Bent u diegene die ik zoek? Dan…
Zoetermeer € 20 tot € 80 p.u.
Vertaler voor Webteksten Gevraagd (NE-DK)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een vertaler Nederlands (NL) naar Deens (DK) voor het vertalen van alle webteksten van een webshop in de woonbranche. Het aantal woorden is nog niet bekend, het vertaaldocument (in Word) wordt op dit moment gemaakt. Ik verwacht dat het ongeveer 2.500/3.000 woorden zijn.    Graag hoor ik…
Amsterdam € 50 tot € 1000
Vertalen van Italiaans Juridisch Document (IT-NE)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een Nederlands beëdigd voor het vertalen van een Italiaans juridisch document.    Er is een tarief van 20 tot 30 euro per uur beschikbaar en thuiswerken is mogelijk.    Bent u geïnteresseerd? Dan hoor ik graag van u.     
€ 20 tot € 30 p.u.
Duitse Tekst Vertalen (Twee A4)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die twee A4 aan tekst kan vertalen van Nederlands naar Duits.    Er is een budget tot maximaal 50 euro beschikbaar en thuiswerken is mogelijk.    Bent u diegene die ik zoek? Dan hoor ik graag van u.
Deventer € 30 tot € 50
Native Speaker Pools voor Vertaalwerk Gezocht
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een native speaker Pools voor vertaalwerk vanuit het Nederlands naar het Pools. Het gaat om product omschrijvingen. Werken kan gewoon vanaf thuis.    Ik hoor graag u tarief en beschikbaarheid.  Alvast bedankt.
Hardinxveld-Giessendam € 20 tot € 80 p.u.
Vertaling Garantstelling NL->Spaans
Beste freelancers,    Ik wil graag een vertaling van NL - Spaans van een "Bewijs van garantstelling en/of particuliere logiesverstrekking". Het betreft ongeveer drie pagina's tekst.    Ik ben enkel op zoek naar gecertificeerd vertalers.    Er is enige spoed bij, snelheid van groter belang dan prijs. …
Veenendaal € 30 tot € 300
Vertaler NL - Duits voor Magazine (Spoed)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een vertaler NL naar Duits voor een bekend woon magazine.  Het betreft een aantal sfeer teksten waarvoor wij verwachten dat dit in 3 uur kan.  We hebben de vertaling vrijdag 7 juli as. nodig.    Wie kan ons helpen?     
Winterswijk € 20 tot € 30 p.u.
  • Plaats gratis uw opdracht
  • Ontvang snel meerdere offertes
  • Helemaal gratis voor opdrachtgevers

Hoe werkt het?

1. Beschrijf uw aanvraag
Wij checken de aanvraag en plaatsen hem gratis online.
2. Vergelijk offertes
Vergelijk offertes van verschillende freelancers en overleg met de meest geschikte kandidaten.
3. Kies de beste kandidaat
Kies de beste kandidaat en ga aan de slag.
Werk veilig online via Hoofdkraan.nl.