Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Technisch Schrijven
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Artikel over Compliance Officers Laten Schrijven

Opdracht ID: 17993

Budget: € 500 tot € 5000
Geplaatst: 14-01-2015
Reacties: 1
Locatie: Amsterdam-Zuidoost, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 05-02-2015
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zoeken een ghostwriter die op zeer korte termijn een artikel (+/- 3000 woorden) kan aanleveren over de voor- en nadelen van een digitale, geautomatiseerde identiteitscontrole (ID controle van klanten) bij financiële instellingen, e.g banken.

Artikel voor Compliance Magazine
Voor Compliance Officers en andere lezers van het blad is het goed kennis te kunnen nemen van de mogelijkheden die er zijn om identiteitsdocumenten digitaal te controleren. De wet gebiedt, in ieder geval financiële ondernemingen, om een goede identificatie en verificatie uit te voeren op nieuwe klanten. Als daar de menselijke factor kan worden beperkt levert dat zowel kwaliteitsverbetering als financiële voordelen op. Het thema van deze uit te brengen editie van het Compliance magazine is Customer Due Dilligence.

Het zou mooi zijn als ons bedrijf via jou een artikel zou kunnen aanleveren over de voor en nadelen van een digitale ID check.

Wij zoeken een schrijver met ervaring in en/of kennis van de compliance wereld en customer screening.

Freelance technisch schrijvers die hebben gereageerd (1)

Richard
Richard
14-01-2015
1 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance opdrachten voor technisch schrijvers

Schrijver - onderzoek over de EU-taxonomie

Geplaatst: 27 mrt
Beste freelancers, Schrijver gezocht voor onderzoek over de EU-taxonomie in combinatie met de bouw/vastgoed Ik ben op zoek naar een expert die ons kan assisteren bij het uitvoeren van een literatuurstudie voor mijn onderzoek. Het doel van deze samenwerking is om diepgaande analyses en inzichten te verkrijgen die cruciaal zijn voor het beantwoorden van onze specifieke deelvragen. Hoewel we al een gedetailleerd…

E-bike teksten schrijven

Geplaatst: 07-11-2023
Beste copywriters, Wij zijn op zoek naar een freelancer (of meerdere freelancers) die teksten voor ons wil schrijven in de e-bike branche. De SEO zal worden aangeleverd incl. content format. Dit betekend dat je vooral bezig bent met schrijven en het vinden van de juiste bronnen. Het budget is €1500-2000. Het aantal blogs is nader te bespreken.

Freelance technisch schrijver

Geplaatst: 20-06-2023
Beste freelancers, Technisch schrijver gezocht voor het opstellen van gebruikers- en installatiehandleidingen voor elektronische apparaten en drukapparatuur. Werkzaamheden vinden plaats door het hele land, waarbij je zowel op locatie als thuis kunt werken. Enige ervaring met Framemaker en Simplified Technical English is gewenst.

Transcriberen ihkv kwalitatief onderzoek voor master thesis

Geplaatst: 07-05-2023
Beste freelancers, Ik zoek iemand die voor mij 9 interviews kan transcriberen (de interviews duurde circa 30 min).

Redacteur gezocht

Geplaatst: 06-04-2023
Beste freelancers, Wij zoeken op korte termijn versterking van ons team van redacteuren voor een vakblad dat zich toelegt op het beschrijven van industriële, logistieke en andere utilitaire gebouwen. Je taak is mede op basis van interviews met architecten, aannemers en andere bouwpartijen te komen tot een adequate beschrijving van een gebouw en/of een bouwproces. Thema’s en onderwerpen…

Tekst Correctie voor Website

Geplaatst: 23-09-2022
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die teksten kan verbeteren met betrekking tot taalfouten en hiaten voor een website. Graag hoor ik wat je tarief is per woord/uur of project.

Controle van Scriptie Recht op Vorm en Schrijffouten

Geplaatst: 26-01-2022
Beste freelancers, Aanstaande zondag (30 januari) moet ik mijn onderzoeksopzet van mijn bachelorscriptie inleveren. De scriptieonderwerp is inkomstenbelasting, ik doe zelf de studie Fiscaal Recht. Ik vroeg mij af of dit nagekeken kon worden, op taal, stijl, grammatica, spelling, zinsopbouw etc. Ook vroeg ik mij af of er gekeken kon worden naar structuur/ rode draad. Wie kan mij hiermee helpen? bij…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht