Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Apps
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

App Bouwer voor Ontwikkeling en Onderhoud Bestaande App

Opdracht ID: 24817

Budget: € 20 tot € 40 p.u.
Geplaatst: 12-06-2016
Reacties: 6
Locatie: Amsterdam, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 14-06-2016
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn Bart en Jacob, twee vrienden die in 2014 zijn begonnen met het droomproject: onze eigen app. We wonen beide in Amsterdam. Bart is al jaren werkzaam als creatieve consultant en Jacob werkt al jaren als (project)manager in gebiedsontwikkeling bij de stad Amsterdam. We werken aan deze app omdat we er plezier in hebben. Nu is het een hobby en wat zou het geweldig zijn als er in de toekomst ook echt inkomsten gaan komen. Op onderzoek reizend op scooter, boot of lekker lopend langs tropisch stranden.

De App
De app helpt reizigers bij het kiezen van stranden tijdens de vakantie in Thailand. Tijdens een reis van 3 maanden bezochten we meer dan 400 stranden op zoek naar de paradijselijke plekjes. Uiteindelijk staan er op de app meer dan 90 stranden en zo’n 300 plekken om te overnachten (stays). Het doel van de app is om reizigers te helpen bij de keuze van het van hun beste strand. Veel reizigers hebben maar een paar weken vakantie en dan wil je toch op het juiste stekkie terechtkomen.

In november 2015 is onze app gelanceerd in de Google Play en de App Store. De app is gebouwd door een bedrijf in Amerika. Een mooi resultaat maar we willen een volgende stap maken en de app op een aantal onderdelen aanpassen.

Onze app is gebouwd met behulp van:
Ionic Framework
Angular JS
Parse

Wij zijn geen technische mensen, dus dat vraagt soms wat geduld ;-).

Wat zoeken we
We zijn nu op zoek naar een app bouwer/app beheerder in Nederland die net als ons energie krijgt van tropische stranden en het leuk vind om een beginnend bedrijfje een stap verder te brengen en een langdurig werkrelatie met ons op te bouwen.

Zoals je wellicht weet stopt Parse begin 2017 met haar diensten. We zijn dan ook op zoek naar iemand die:
1 het geduld heeft om met ons te kijken wat de beste oplossing is voor de vervanging van Parse, advies en implementatie van het nieuwe systeem
2 verbeteringen implementeert en de App up-to-date houdt
3 een goede kennis heeft van Angular want dit is zover wij begrijpen de basis van onze app
4 energie krijgt en het geduld heeft om van een hobby een droombaan te maken
5 gaat voor het optimale resultaat

We willen bij een fijne samenwerking graag een duurzame werkrelatie aangaan, dit kan zijn zowel op uurbasis als salesbasis. Je kan ons altijd bellen of mailen voor aanvullende informatie. Wij zijn benieuwd naar jullie reactie.

Freelance app developers die hebben gereageerd (6)

Joris
Joris
13-06-2016
1 referenties
Gemiddelde score
10
Bram
Bram
13-06-2016
0 referenties
Gemiddelde score
Hans
Hans
12-06-2016
0 referenties
Gemiddelde score
Marco
Marco
13-06-2016
3 referenties
Gemiddelde score
9.2
René
René
13-06-2016
4 referenties
Gemiddelde score
9.5
Joost
Joost
13-06-2016
3 referenties
Gemiddelde score
9.3

Opdrachten voor freelance app onwikkelaars

Mobile web app

Geplaatst: 5 apr
Beste freelancers, App developer gezocht voor eerste demo opzet telefoon app. Opdracht is het koppelen van de bestaande contacten app aan en applicatie. In eerste instantie hoeft deze alleen als demo te werken. Na goedkeuring wordt er doorontwikkeld. Budget in overleg.

Watch app voor TV spelshow

Geplaatst: 4 apr
Hi! We zoeken een freelance app bouwer die ons verder kan helpen met het ontwerp voor een watch app (Watch OS of Wear OS mag naar eigen voorkeur van opdrachtnemer). We maken een grote spelshow voor een nieuw TV programma, dus de app hoeft niet openbaar in app stores beschikbaar te komen. We willen een countdown klok op alle watches tonen (die synchroon loopt met meerdere watches) Daarbij zouden we…

Hulp bij peepso plugin WordPress naar app ios/android

Geplaatst: 29 mrt
Beste freelancers, Ik heb een website socialmedia platform nu wil ik dit in een app gieten en kijken wat de mogelijkheden zijn. Gebruik wordpress i.c.m. peepso. Webapp apk lukt me nog wel maar ik wil ook popup meldingen en ect. Op homescreen iemand enig idee en of ik op het juiste platform zit?

Applicatie bouwen voor accu

Geplaatst: 15 jan
Beste freelancers, Voor mijn nieuwe bedrijf heb ik een Android/iOS applicatie nodig die kan communiceren met een accu. Deze accu heeft een bluetooth signaal welke kan fungeren als informatiebron voor de applicatie. De Lay-out van de app is ondergeschikt, het moet voornamelijk functioneel zijn en altijd werken. In de applicatie kan je zien met welke accu's je verbonden bent, wat de laadsnelheden…

Verificatie/beveiligingsapp

Geplaatst: 06-11-2023
Hi! Wij zijn op zoek naar een app ontwikkelaar. De app dient als digitale verificatie dat in verbinding moet staan met een slot. De app zal alleen dienen voor het ontgrendelen en vergrendelen van het slot.

Enthousiaste App developer

Geplaatst: 06-11-2023
Hoi enthousiaste ondernemende App developer. Heb jij zin in de ervaring van je leven? Voor een unieke app, die een groot potentieel heeft, zoek ik een developer die na het zien van het ontwerp net zo enthousiast wordt als ik. Het betreft een app die eigenlijk qua techniek geen nieuwe dingen in zich heeft, maar bestaande technieken op een slimme manier combineert die eigenlijk bijna iedereen zou kunnen…

App maker gezocht

Geplaatst: 06-11-2023
Ik ben op zoek naar een freelancer die een app voor mij kan bouwen. De app matcht op locatie mensen aan elkaar. Verdere toelichting zal ik geven wanneer we in contact komen! Mijn budget is 500 euro.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht