Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
of


Wat is het verschil?
irene

irene Herbers

Webtekstschrijver, copywriter, tekstschrijver

Locatie: Breda
|
Actief sinds: 01-04-2015
|
Uurtarief: € 75
|
Profiel bekeken: 833 keer
|
KvK-nummer: 20123344 informatie
|
Het is mijn talent om mensen, bedrijven en diensten te karakteriseren via tekst. Ik schrijf pakkend, treffend en sympathiek en mijn schrijfstijl kenmerkt zich door eenvoud in diepgang. Wie ik spreek geeft zich bloot en ik blijf slijpen aan de woordvolgorde totdat die fonkelt.

Ik heb een academische achtergrond - ik studeerde Economisch Psychology - wat maakt dat ik analytisch kan denken. Sinds 2001 ben ik tekstschrijver/journalist, vanaf 2006 doe ik dat freelance.

Commercieel en journalistiek werk: sinds 2001 heb ik al veel tekstsoorten voor bedrijven en zzp'ers geschreven. Daarbij ben ik auteur en mede-auteur van een tiental boeken. Mijn specialisaties zijn online teksten en ik doe schrijftechnisch ook aan personal branding. 

Doel van mijn teksten is doelgroepen te inspireren, te motiveren en te verbinden. Ik presenteer iemands bedrijfsactiviteiten zo dat opdrachtgevers zich graag aan hen verbinden. Naast haarscherpe teksten zit mijn meerwaarde hem in: optimisme, enthousiasmeren en meedenken. 

Een goed verhaal inspireert.
Laten we de doelgroep samen tot actie bewegen.

Ik werk vanuit Breda, Amsterdam, Antwerpen en Ibiza.

Contactgegevens: