Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
of


Wat is het verschil?
Wim

Wim

Business Consultant & Analyst, Zakelijk tekstschrijver

|
Locatie: Arnhem
|
Actief sinds: 17-03-2015
|
Uurtarief: € 50
|
Profiel bekeken: 1509 keer
|
Wim is een ervaren, creatieve ICT professional met een sterke technische basis en een
uitstekend analytisch vermogen. Hij combineert dit met zeer sterke communicatieve vaardigheden, en vanuit deze combinatie is hij in projecten en organisaties vaak verantwoordelijk voor het overbruggen van de grenzen tussen technologie, business en financiële aspecten. Wim kan techniek en haar mogelijkheden helder en toegankelijk maken voor niet-technici en kan zakelijke en organisatorische vraagstukken vertalen naar technische eisen en oplossingen.

Met dit profiel neemt Wim graag de verantwoordelijkheid voor business analyses, business case ontwikkeling, haalbaarheidsstudies, informatie analyse, impact analyse en leverancier selecties. Daarnaast is Wim een zakelijke tekstschrijver met een vlotte pen.

Wim is een open en flexibele persoonlijkheid, is creatief, denkt out-of-the-box en blijft daarbij
pragmatisch. Vanuit zijn brede interesse en consultancy achtergrond kan hij zich zeer snel inwerken in nieuwe onderwerpen. Wim is ondernemend en zelf-startend, maar houdt daarbij altijd de belangen van klant en andere stakeholders scherp in het oog.

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Joris Jelle Sophy Menno Wiebrand Pieter Hellen Frans René Jesse Ireida Desirée Marchel & Robert Linda Anne Marie