Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
of


Wat is het verschil?
Tjeerd

Tjeerd

Zeer ervaren food fotograaf

Locatie: Hoogeveen
|
Actief sinds: 01-04-2015
|
Uurtarief: € 75
|
Profiel bekeken: 660 keer
|
Tjeerd, studio voor fotografie is een mobiele fotostudio, actief in verschillende disciplines van fotografie.

In de afgelopen 30 jaar hebben wij ons bewezen in vele takken van fotografie, maar de laatste jaren houden wij ons vooral bezig met "het betere Packshot" en lokatiefotografie. Maar ook met andere soorten van fotografie, variërend van modefotografie of bedrijfsfotografie (met of zonder modellen) tot “food” op locatie.

Want Food-fotografie in de breedste zin van het woord vinden wij erg leuk. Dit varieert van fotografie voor verpakkingen tot sfeervol gefotografeerde gerechten. Tegenwoordig fotograferen wij “food” vooral buiten de deur.

Ook kwaliteits-packshots van verpakkingen ten behoeve van wekelijkse communicatie van Retailers hebben onze onverdeelde inzet. Hierin hebben wij veel ervaring opgedaan binnen de ruim 20-jarige continue samenwerking met Schuitema N.V. en PLUS-Retail.
Voor C1000 en PLUS Supermarkten hebben wij honderden "boodschappenfolders" voorzien van frisse kwaliteits fotografie.

Kwaliteitsfotografie is bij ons core business. We leveren uitsluitend kwaliteit m.b.t. uitlichting, frisheid en het vrijstaand maken van beelden.

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Desirée Marijke Wouter Steven Joffrey Erik Didi Sophie Eddy Marjan Alice Anne Marie Kim Donald Gaby