Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
of


Wat is het verschil?
Tijmen

Tijmen

All-round financieel dienstverlener

Locatie: Wijk bij Duurstede
|
Actief sinds: 16-09-2014
|
Uurtarief: € 78
|
Profiel bekeken: 824 keer
|
Ons bedrijf is een allround financiële dienstverlener op zowel het gebied van interim management, jaarrekening, administratie, fiscaliteit en ondernemingsstrategie. Wij hebben een diverse clientenportefeuille die loopt van financiële administraties tot adviseringen (fusie)trajecten.

Oprichter Tijmen heeft ruim 8 jaar lang gewerkt bij een big-four accountantskantoor en daar zowel de kleinere als grotere cliënten bediend. Hij heeft ervaring in MKB, beursgenoteerde ondernemingen, woningcorporaties, gemeenten, zorginstellingen en zorgverzekeraars. Hij maakt zich snel ieder financieel systeem eigen, is opbouwend kritisch en zoekt altijd naar verbeter mogelijkheden en nieuwe kansen.

Wij zijn aangesloten bij NOAB en werken in dit kader ook met kwaliteitssystemen. NOAB certificeringen worden door banken nog altijd geaccepteerd als professioneel, onder andere daar waar het gaat om aanlevering van jaarrekeningen, begrotingen, als ook ondernemingsplannen.

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

jan Bryan Aurelia Rob Mariecke Menno Thomas Marko Alice Michiel Johan Peter Barry Jorrit Noortje