Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
of


Wat is het verschil?
Ted

Ted Welten

Een goed begin is het halve werk!

Locatie: Soest
|
Actief sinds: 06-04-2015
|
Uurtarief: € 80
|
Profiel bekeken: 1057 keer
|
KvK-nummer: 17077375 informatie
|
Een probleemanalyse is de helft van de oplossing. Bezint eer ge begint. Dit uitgangspunt hanteer ik in mijn advies- en opleidingspraktijk. Het vinden van de oorzaak van een probleem is essentieel in het zoeken naar een oplossing. Dat voorkomt dat na een tijd de gekozen oplossing niet blijkt te werken en er een aantal stappen terug gezet moet worden. 
Verder geloof ik meer in de rol van sparringpartner als die van een expert. Standpunten moeten altijd bezien worden tegen de achtergrond van de argumenten; als deze laatste goed zijn onderbouwd ligt daar een basis om verder te gaan. In een aantal gevallen komt het neer op het gebruik van het gezonde verstand, dat ik dan ook combineer met mijn wetenschappelijke achtergrond.
Ik kan ondersteuning bieden bij onder andere
* het begeleiden van een scriptie,
* huiswerkbegeleiding/studiebegeleiding,
* het schrijven van een ondernemingsplan,
* het verzorgen van een seminar,
* het doorlichten van een organisatie,
Wanneer het bovenstaande u aanspreekt, zal dit een toegevoegde waarde kunnen leveren aan het probleem dat u opgelost wilt zien. Neem gerust contact op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Brigitte Corine Susan Lammert René Katrin Wim Bella Ruben Arjan Bas Irene Monique Desirée Harro