Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Vraag Sebastiaan een offerte
>
of
Stuur Sebastiaan een bericht
>


Sebastiaan

Sebastiaan van Rooijen

Creations above Expectations

Locatie: Bussum
|
Actief sinds: 02-12-2015
|
Uurtarief: € 45
|
Profiel bekeken: 438 keer
|
KvK-nummer: 64149145 informatie
|
Beste opdrachtgever, bij deze wil ik mijzelf aan u voorstellen.
Ik ben Sebastiaan , een Freelance technisch calculator en tekenaar.
Die na jaren ervaring te hebben op gedaan, in zowel de particuliere en zakelijke bouw en verbouw. Me aansluitend in de Decor en stage wereld met alle bijkomende disciplines heb mogen verrijken.
Hierbij heb ik dan ook ruime kennis voor alle 2d en 3d CAD technisch tekenwerk. Denk aan het uitwerken van decors en interieurs. Tevens voor bouwkundige tekeningen, en omzetten van sketchup of pdf bestanden naar CAD formaat.

Ik werk hiervoor met de nieuwste programmatuur denk aan CAD-Illustrator-Photoshop, en kan u dus alle soorten tekeningen en formaten op correcte manier aanleveren.
Op aanvraag kan ik u ook voorzien van 3D visualisatie van uw product of project.

Hierdoor kan ik voor u efficient al uw opdrachten uitwerken, en uiteraard blijft er vanzelfsprekend altijd nog ruimte voor aanpassingen en andere bijkomende wensen.
We zijn dan ook zeker iemand die met passie , het best mogelijke resultaat wilt behalen, en daardoor ook zeker niet altijd op elk uurtje kijkt.

Dit alles kan ik u daarom zowel op uur of projectbasis aanbieden, en is het huidige uurloon per project of opdracht altijd bespreekbaar. Dit alles voer ik vanuit kantoor in Bussum uit, maar is een bespreking of werkzaamheden bij u op locatie, ook altijd mogelijk.

Voor meer informatie of eventuele opdracht, kunt u dan ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Vraag Sebastiaan direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden