Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
of


Wat is het verschil?
Rob

Rob Sevenhuijsen

Business coaching en MKB-advies

Locatie: Zwolle
|
Actief sinds: 17-01-2016
|
Profiel bekeken: 199 keer
|
KvK-nummer: 33244663 informatie
|
Is een ondernemingsidee een illusie of is 't méér dan dat? Door het ontrafelen van een min of meer complexe kwestie in overzichtelijke keuzes en dit samen van diverse kanten te bekijken (de z.g. 'parallax') worden de opties duidelijk. Het is voor mij elke keer weer een 'kick' om vanaf de zijlijn betrokken te zijn en te zien hoe gaandeweg een realistisch plan of werkbare aanpak ontstaat.

Ik ben al meer dan vijftien jaar, als business coach en ondernemer/ervaringsdeskundige, actief op het gebied van bedrijfsdoelen formuleren, plannen schrijven, begrotingen opstellen, (her)financiering zoeken, marktonderzoek doen, kredietaanvragen doorlichten, ondernemersvaardigheden trainen, (nieuwe) product-markt combinaties bedenken, en promotie- en verkoopstrategieën ontwikkelen. Zowel een coachingstraject, eenmalig advies als begeleiding 'op afstand' via email en Skype behoren daarbij ook tot de mogelijkheden.

"The greatest risk is not taking one", las ik eens... Neem contact op om samen een droom te verwezenlijken!

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Bob Marijke Lianka Arjan Bas Anahi tanya Wiebrand Charlotte René Jan Willem Wolter Claudia Jan Lian