Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Vraag Rik een offerte
>
of
Stuur Rik een bericht
>


Rik

Rik van Dijk

Rik

Locatie: Amsterdam
|
Actief sinds: 21-01-2016
|
Uurtarief: € 80
|
Profiel bekeken: 307 keer
|
KvK-nummer: 59646500 informatie
|
Wij zijn een klein maar ervaren internet bureau. Ons doel is om het zo eenvoudig mogelijk te maken voor onze klanten en dat doen we door geheel transparant te werk gaan, altijd te denken vanuit de klant, pas op te leveren of te presenteren als we zelf helemaal tevreden zijn en net dat stapje extra te zetten. We hebben niet de ambitie om door te groeien naar een groot (10+) bureau omdat we persoonlijk contact en korte lijnen met onze klanten erg belangrijk vinden. En naar onze mening werkt dat het prettigst en het meest efficient.

Ons bedrijf is ontstaan vanuit het samengaan van twee freelancers, de ene vanuit de marketing en reclame wereld met ruime kwaliteiten, vooral in visueel ontwerp. De andere vanuit een technische development achtergrond met een aantal zeer innovatieve en technisch hoogstaande oplossingen op zijn naam.

We geloven nog steeds sterk in deze fusie van vakgebieden en blijven ons team ook vanuit die gedachte uitbouwen. Immers, een oplossing moet technisch goed in elkaar zitten, maar moet er ook "sexy" uitzien.

Laat een berichtje achter als je meer informatie wilt, dan komt een van ons snel bij je terug.

Vraag Rik direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Eenvoud Media BV

Adresgegevens

Frederik Hendrikstraat 23-hs
1052HJ Amsterdam

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer