Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
of


Wat is het verschil?
Richard

Richard van der Meel

Uw behoefte, ons advies, samen online. Umbraco & ASP.NET/C#

Locatie: Soesterberg
|
Actief sinds: 28-01-2016
|
Uurtarief: € 90
|
Profiel bekeken: 179 keer
|
KvK-nummer: 62054708 informatie
|
Mijn naam is Richard van der Meel en ben sinds januari 2015 samen met een compagnon aan het ondernemen. Onze focus ligt op Microsoft.NET ontwikkeling en voor websites maken wij over het algemeen gebruik van het open source CMS Umbraco. Het staat ook wel bekend als The friendliest CMS, omdat deze erg gebruiksvriendelijk wordt bevonden door de content redacteuren.

Indien Umbraco CMS geen optie is, kunnen we tevens op Wordpress aanbieden. Wij geloven in partnerships en werken voor Wordpress samen met andere partijen. We kunnen tevens ondersteunen in de strategie en online marketing.

Wij werken altijd vanuit de behoefte. Wat is het doel en wat willen we bereiken? Op basis van samen te bepalen budget zorgen wij dat we een zo goed mogelijke oplossing realiseren binnen de kaders.

Wij zijn zeer ervaren software ontwikkelaars en zijn verantwoordelijk, dan wel betrokken geweest bij realisatie van websites als www.halt.nl, www.leeftsamen.nl en www.iamsterdam.com. Daarnaast hebben we verschillende online oplossingen gerealiseerd ter ondersteuning van bedrijfsprocessen die niet publiekelijk beschikbaar zijn.

Naast de oplossingen die we realiseren voor klanten, werken we tevens aan een platform waarop we leveranciers aansluiten en winkeliers de mogelijkheid bieden op abonnementsbasis een professionele website met (gevulde) webshop af te nemen.

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Jelle Jesse Wiebe Robbert Bert Barry Ries Bob Dwight Ruben Lammert Jeffrey Jan Jaap Marco Koen