Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
of


Wat is het verschil?
Noortje

Noortje

PA - notuleren, transcriberen, tekst, etc.

Locatie: Weurt
|
Actief sinds: 04-01-2016
|
Uurtarief: € 35
|
Profiel bekeken: 294 keer
|
Ik ben een 'door de wol geverfde' Personal Assistant en ik heb meer dan 30 jaar ervaring als secretaresse Raad van Bestuur, directiesecretaresse, hoofd secretariaat enzovoorts. Ik heb gewerkt bij een grote zorginstelling, internationale bedrijven, voortgezet onderwijs, hotelbranche etc. Naast mijn baan als Personal Assistant heb ik nog een aantal uurtjes over voor iemand die op zoek is naar een duizendpoot die afspraken kan maken, notuleren, ondersteuning bij e-mail, orde scheppen in de chaos van administratieve klusjes etc. Tevens ben ik in het bezit van een transcriptie set, waarmee ik snel en accuraat transcribeer opdrachten kan uitvoeren. Dus mocht je iemand zoeken die wat moet uittypen, of je hebt hulp nodig bij een powerpoint presentatie, een blog schrijven, etc. etc. dan kan ik je er vast mee helpen. Ik kan vanuit huis werken, maar kan ook op locatie komen.
Ik ben open, vrolijk, vriendelijk, toegankelijk, denk graag mee, hou van nieuwe uitdagingen, ik ben gestructureerd, ik heb engelengeduld en beschik over een gezonde dosis humor, organiseren zit in mijn bloed. Kortom... wat wil je nog meer?!

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Irene Menno Frank Raymond Susan Corine Anne Beth Marleen Martell Liselore Helian Wouter Katrin Ton Jos