Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
of


Wat is het verschil?
Natascha

Natascha

Full-service internetbureau

|
Locatie: Arkel
|
Actief sinds: 27-09-2013
|
Uurtarief: € 35
|
Profiel bekeken: 2811 keer
|
Ooit begonnen als studieproject. Inmiddels uitgegroeid tot een klein full-service internetbedrijf met drie frisse winden: een webdesigner, webontwikkelaar en (SEO) copywriter. Ieder met zijn eigen specialiteit en inbreng. Ons eigen ding doen, maar vooruit blijven denken. Zo inspireren en ondersteunen wij elkaar om dingen naar een volgend level te tillen. Willen weten wat mensen en bedrijven bezighoudt en daar op een positieve manier aan bij willen dragen. Door ondernemingen samen succesvoller te maken op het web. Dat is wat ons in werken gelukkig maakt.

Wij bedienen het hele spectrum van advies en ontwerp tot aan de technische bouw en de hosting. Ook werken wij samen als online marketeers. Zo hebben wij al meer dan 170 kleine en grote tevreden klanten uit diverse branches. Onze producten beschouwen wij als modern, strak en overzichtelijk.

Onze werkwijze kenmerkt zich door flexibel te zijn in tijd en communicatie. Daarom werken wij soms extra hard in de avonduurtjes en kan je ons ook bereiken in de weekenden. Onze manier van samenwerken kenmerkt zich door duidelijkheid, eerlijkheid en vertrouwen. Wij willen op een open manier communiceren met korte feedbacklussen. Het allerbelangrijkste voor ons is om onze klanten tevreden te stellen en te houden. Daar draait het uiteindelijk om.

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Marijke Annemarie Barry Joffrey Ireida Maikel Svetlana Wouter Alice Yvo Zsofi Robert Mietta Didi Jesse