Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Vraag Mietta een offerte
>
of
Stuur Mietta een bericht
>


Mietta

Mietta Várszegi

Freelance illustrator & product designer

|
Locatie: Den Haag
|
Actief sinds: 13-01-2016
|
Uurtarief: € 40
|
Profiel bekeken: 430 keer
|
KvK-nummer: 63401770 informatie
|
Nadat ik ben afgestudeerd van de studie HBO Illustratie op AKV St. Joost te Breda, ben ik begonnen als freelance illustrator en product designer. Ik heb vooral ervaring met het ontwerpen van wenskaarten, servies, dessins, bordspellen, digitale spellen, character design, concept art, redactionele illustraties, (kinder)boekillustraties, boekomslagen, mode-illustraties, (dieren)portretten, logo's, huisstijlen en promotiemateriaal. Ik kan dan ook in veel verschillende stijlen en technieken werken.

Tijdens mijn studie kwam ik erachter dat mijn grootste passie het ontwerpen van producten is, terwijl ik tot dan toe juist dacht dat ik een echte verhalenverteller was, aangezien ik me toen had gespecialiseerd in het maken van beeldverhalen.
Nu hou ik vooral van het ontwerpen van producten die meer zijn dan alleen gebruiksvoorwerpen. Door middel van een helder concept en unieke illustraties, zorg ik ervoor dat deze producten een beleving bieden. Kortom, producten waarbij het ontwerp echt een toevoeging is.

Meer weten? Neem gerust contact met me op.

Vraag Mietta direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Kerasia Erwin Dennis John Wiebe Anithe Ramon Donald Sophie Steven Hannah Timo Niek Jeroen Claudia