Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Vraag Martell een offerte
>
of
Stuur Martell een bericht
>


Martell

Martell Brandwijk

|
Locatie: Hardinxveld Giessendam
|
Actief sinds: 21-08-2015
|
Uurtarief: € 33
|
Profiel bekeken: 1490 keer
|
KvK-nummer: 58838562 informatie
|
Vertaalwerk en copywriting uitsluitend door native speakers!

Vertalingen, copywriting, tolkservice, scripties en transcriptie van teksten vanuit Nederlands naar Duits, Chinees, Amerikaans Engels, Spaans, Mexicaans, Frans, Engels, Italiaans, Portugees, Turks, Pools, Hongaars, Farsi ( Perzisch), Russisch , Zweeds, Deens en vice versa, uitsluitend door native speakers. Verder bedrijfsadvies en helpdeskservice voor alle boven genoemde talen, dus wij beantwoorden ook uw klantenmails of bedienen voor u het telefoon.

Vertaaldiensten voor al uw brochures, websites, folders, advertenties etc.. Wij vertalen uw teksten vakkundig en tegen een scherp tarief. Professioneel, nauwkeurig, prijswaardig, snel en vakkundig en altijd uitgevoerd door native speakers. Ons bureau is aangesloten bij de DNHK

Mag ik mijn team, mijn en mijn vertaalbureau / fullservice online marketing ( verzorgen van anderstalige mails etc. ) even aan u voorstellen: Mijn naam is Martell Brandwijk - Thieme, ik ben native speaker Duits met een afgeronde opleiding zakelijke communicatie en marketing. Wij werken bij vertaalwerk met passie met een team van ervaren, native speaker vertalers samen om u vertalingen optimaal te kunnen verzorgen. Ook copywriting hoort bij onze sterke kanten.
Ik ben geboren en getogen in Duitsland en in 2007 voor de liefde naar Nederland verhuisd. Zo ben ik dus in ons mooie land terechtgekomen. In Duitsland heb ik een HBO - opleiding gevolgd en opleiding voor zakelijke communicatie afgerond. Met deze vaardigheden ben ik in 2009 in Nederland gestart als vertaalster en bedrijfsadviseur. In 2013 heb ik mijn bedrijf uitgebreid. Sinds 2015 werk ik met een team van 16 mensen, allemaal native speakers, samen. In 2015 heb ik bovendien het staatsexamen Nederlands NT2 B2 van het Europees Referentiekader ( ERK ) / Common European Framework of Reference ( CEFR ) met succes afgelegd. Vertaaldiensten voor al uw brochures, websites, folders, advertenties, zakelijke brieven etc.. Wij vertalen uw teksten tegen een scherp tarief. Professioneel, nauwkeurig, prijswaardig, snel en vakkundig uitgevoerd door ervaren native speakers. Ons bureau is aangesloten bij de DNHK.
Onze vertalers vertalen vanuit het Nederlands naar het Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Pols en Hongaars. Soms is juist het vertalen van teksten of het vertalen van websites door native speakers net het puntje op de i. Wij bieden ook de mogelijkheid om de teksten meteen te optimaliseren door de juiste SEO woorden in te voegen.

Verder bieden wij een complete oplossing voor uw website. Wij verzorgen u klantcontacten en u geheeld klantenservice zoals mails en telefoontjes door native speakers.

Vertaalwerk met passie is meer dan een bedrijfsnaam, het is onze manier van werken.

Mijn kennis van de Duitse en Europese zaken- en klantencultuur, het lidmaatschap bij de DNHK en onze passie voor dit werk maken wij onze dienstverlening tot - Maatwerk voor de Duitse en Europese markt . Door nauwlettend de zakelijke en algemene media van de desbetreffende landen te volgen, zijn wij altijd up-to-date. Dit vindt u zowel in ons vertaalwerk alsook in onze bedrijfsadviezen terug. Het hele team van Vertaalwerk met passie bestaat uitsluitend uit native speakers met een goede opleiding en vooral veel gevoel voor taal en teksten. Elk native speaker werkt op een hoog taalniveau en met veel kennis en liefde voor zijn vak. Wij zijn " Always in touch " met de markt en onze (potentiële) klanten.

Door als lid regelmatig cursussen van de NDHK te volgen, kunnen wij nog gerichter op uw behoeftes inspelen. Laat je van onze passie voor taal en teksten en kennis overtuigen. Wij zijn trots op wat wij doen!

Vraag Martell direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Vertaalwerk met passie