Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
of


Wat is het verschil?
Marjolein

Marjolein Oomen

Enthousiast creatief schrijver, marketeer en ondernemer

|
Locatie: Utrecht
|
Actief sinds: 04-07-2013
|
Uurtarief: € 40
|
Profiel bekeken: 5264 keer
|
KvK-nummer: 58218939 informatie
|
Bedankt voor uw interesse. Ik ben een enthousiast creatief schrijver en ondernemer. Ik wil graag mensen inspireren en ben altijd op zoek naar de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van merkbeleving, ondernemerschap en innovatie.

In het afgelopen jaar veel kennis van trends en ontwikkelingen in de businesswereld opgedaan toen ik in de Verenigde Staten woonde en werkte (specifiek in New York City), waardoor ik gericht en onderscheidend kan schrijven.
In New York City o.a. persberichten en speeches geschreven en geredigeerd voor de CTO's en CEO's van verschillende bedrijven. Creatieve en pakkende teksten: daar houd ik van! 

Ik heb een Master in Business Administration (Bedrijfskunde), ben blogger geweest voor verschillende websites en heb een aantal jaar klussen gehad in de Marketingstrategie, New Business Development en de PR sector. Daarnaast heb ik 5 jaar parttime bij Van Dale Uitgevers gewerkt dus taal- en spelfouten zult u bij mij niet snel tegenkomen.

Ik ben benieuwd naar uw reactie en opdracht.

Vriendelijke groeten,

Marjolein

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Martine tanya Wolter René Natascha Anithe Mietta Bjorn Barry Arie Monique Paulo Roel Raymond Jaime