Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
of


Wat is het verschil?
Marcel

Marcel

Locatie: Eindhoven
|
Actief sinds: 12-12-2015
|
Profiel bekeken: 387 keer
|
Mijn naam is Marcel.
Binnen mijn eigen bedrijf ben ik zowel videograaf, editor als scriptschrijver voor concepten.

Medio 2009 hield ik mij voornamelijk bezig met het maken van videobewerkingen van actuele thema's. Omdat dit destijds een vrij nieuw fenomeen was aan het mediafront behaalden deze bewerkingen regelmatig programma's als Editie NL (RTL4), De Telegraaf, Radio3FM en De Wereld Draait Door.

Anderhalf jaar bleek dit concept tot een volwaardige baan te zijn gebombardeerd, getuige de geboorte van Lucky TV.

Inmiddels werd ik hierdoor ook opgemerkt door Universal Music, Sony Music en Warner Music Germany.
Deze boden mij de kans om officiële muziekvideo's te editen en later ook te filmen en te scripten.

Videoclips van internationale hits staan hierdoor op mijn naam waaronder "Hey Nah Neh Nah", een dance mix van Milk & Sugar. Het aantal uploads van enkel deze videoclip behaalde op YouTube meer dan 20 miljoen views.

Velen opdrachten volgenden met als hoogtepunt een muziekvideo maken voor een rapper uit de Wu-Tan-Clan die tevens bekend is als de rapper in de single "Dirrrty" van Christina Aguilera.

Ondertussen ben ik ook 4 jaar werkzaam als videograaf van reisreportages, bruidsvideo's en registraties van (inter)nationale dance festivals. Het bewerken van deze video's neem ik hierbij ook voor mijn rekening.

Als persoon ben ik makkelijk in de omgang, weet ik zowel met grote platenbazen als met de burger om de hoek een ongedwongen maar toch beleefd gesprek te voeren en een professionele houding te bewaren. Met mijn scherpe blik ga ik altijd volledig voor mijn shots. Zo stabiel en zo scherp mogelijk binnen het meest interessante kader.

Mocht u na het lezen van deze informatie meer willen weten of contact leggen?
Schroom niet om mij te inboxen!

Fijne dag en wellicht tot horens.

Met vriendelijke groet,

Marcel uit Eindhoven

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Roel Hans Anne Marie Jelle Dwight Martell Jaime Menno Donald Joris Arie Paulo Manolito Lammert Anish & Edson