Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
of


Wat is het verschil?
Marcel

Marcel Zweedijk

Hoog opgeleide programmeurs, designers en marketeers

|
Locatie: Ridderkerk
|
Actief sinds: 10-10-2011
|
Uurtarief: € 45
|
Profiel bekeken: 8103 keer
|
KvK-nummer: 65034465 informatie
|
Hi! Leuk dat je geïnteresseerd bent in ons. Ik zal ons eerst even voorstellen.

Wij zijn Virtuele Helden en doen alles nét iets anders dan de rest. Uiteraard zijn wij goed in wat we doen maar wij willen dit graag ook op een leuke manier doen. Werken met Virtuele Helden betekent korte lijnen, persoonlijk contact, 100% tevredenheidsgarantie en hoog geschoold personeel. Je moet humor ook kunnen waarderen want wij lachen graag!

Wij voelen ons als een vis in het water als wij complexe websites en platformen mogen ontwerpen, bouwen en onderhouden. Wij willen niet te arrogant overkomen, maar daar zij wij ook echt goed in. Je hoeft ons niet te geloven maar klanten als o.a. Univé, Universiteit Leiden en TNO hebben ons al gevonden voor het bouwen van hun platform.

Wat ons uniek maakt is de combinatie van ons team. Doordat wij voor elk aspect van een opdracht een ervaren teamlid hebben kunnen wij elke opdracht aan. Van het ontwikkelen van een volledige huisstijl tot de SEO van een webshop en van een website met compleet administratiesysteem tot Social Media marketing; wij doen alles in huis.

Ik kan me goed voorstellen dat je nu graag een persoonlijk gesprek wilt om jouw idee te bespreken. Dat kan! Stuur een email naar het opgegeven adres en wij zorgen dat wij binnen no-time contact met je opnemen.

Ik hoop snel iets van je te horen!

Met vriendelijke groet,

Matthieu Achterberg
Virtuele Helden

PS. De foto op het profiel is de knapste kop van het kantoor, Marcel Zweedijk. Hij is de oprichter en eigenaar van Virtuele Helden.

Contactgegevens: