Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
of


Wat is het verschil?
Liek

Liek van den Braak

Print- én webdesign, the full package!

|
Locatie: Amsterdam
|
Actief sinds: 16-05-2013
|
Uurtarief: € 65
|
Profiel bekeken: 1867 keer
|
Ik ben Liek, een veelzijdige en betrokken grafisch ontwerpster met een brede ervaring. Deze strekt zich uit van de culturele sector tot de financiële- en verzekeringswereld. Ik kan mij dus goed inleven in veel verschillende soorten opdrachtgevers. Ik denk mee, neem zaken uit handen en zorg dat we tot een ontwerp komen wat volledig aan je wensen voldoet.

Het houdt niet op bij alleen ontwerp, ik zorg dat je goed bruikbare bestanden krijgt voor welke manier van communiceren dan ook. Daarnaast kan ik drukwerk voor je regelen en structuur aanbrengen wanneer daar behoefte aan is.

Ik werk samen met Koen, die gespecialiseerd is in het maken van websites, voornamelijk met Wordpress. Hierdoor heb jij als klant een eigen contentmanagementsysteem waarmee je zelf op een zeer eenvoudige manier je eigen website kunt aanpassen / updaten. Tot 3 maanden na oplevering van een site blijft hij kosteloos beschikbaar als vraagbaak voor eventuele vragen die je hebt over het zelf bijhouden van je site.

Praten is naar mijn idee nog steeds de beste manier van communicatie, dus ik kom graag langs om vrijblijvend jouw wensen met je door te nemen.

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Lonneke Theis-Jan Herman Jaime Mariëlle Lodewijk Wouter Steven Willemien Erik Zsofi Henk Wiebe Bram Wil