Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
of


Wat is het verschil?
Lenie

Lenie

|
Locatie: Geertruidenberg
|
Actief sinds: 06-07-2015
|
Uurtarief: € 35
|
Profiel bekeken: 869 keer
|
Een audio-visueel bedrijf met veel ervaring op het gebied van zowel video registraties, korte film producties, documentaires, bedrijfsvideo's en animaties.

Ons hart gaat uit naar het maken van inhoudelijke producties. Door een eigen stijl toe te passen tijdens het bewerkingsproces ontstaat er een onderscheidend eindproduct voor onze opdrachtgever.
Wij begeleiden u met de vorming van een idee, script en stijl, nemen met u door wat er komt kijken bij het plannen en de productie ?, we maken dit bespreekbaar, waarna u een eindproduct krijgt waar zowel u maar ook wij trots op kunnen zijn !

Maatwerk is uiteraard ook mogelijk, want er zijn zoveel invullingen denkbaar, waarbij ook budget een rol speelt.
Daarnaast is fotografie ons specialisme, met name bedrijfs- en productfotografie. Een portfolio is op aanvraag toe te sturen.

Twee creatievelingen zijn uw aanspreekpunt, dus korte lijnen met om ons heen een netwerk van professionals.
Axel is meercameraregisseur en editor en Lenie is fotograaf en verzorgt de algehele productie/planning van alle producties. Door haar ervaring in haar eerdere loopbanen is zij ook inzetbaar als beeldredacteur en/of contentontwikkelaar voor E-learning.

Wij gaan graag met u in gesprek !


(Momenteel werken wij hard aan de content voor onze nieuwe website ! )

Met creatieve groet,
Lenie Tabbernee

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Wiebrand Lonneke Wil Sophie Andre Marleen Ruben Erik Jaime Erwin Jacqueline Wolter Donald Ries Marcel