Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
of


Wat is het verschil?
Kim

Kim Zwennes

Illustratie en Grafisch ontwerp

Locatie: Den Haag
|
Actief sinds: 23-05-2016
|
Uurtarief: € 45
|
Profiel bekeken: 126 keer
|
KvK-nummer: 60350369 informatie
|
10 jaar lange ervaring in ontwerp van een visuele identiteit, in het ontwerpen van logo's en huisstijlen, het ontwerpen en uitwerken van magazines, posters, flyers en grotere uitgaven.
Ik ontwerp niet alleen een logo maar kijk naar de gehele visuele identiteit. Welke uitstraling moet het hebben om de juiste doelgroep aan te spreken en welke middelen zijn daarvoor het best inzetbaar. Naar dat antwoord ga ik op zoek en zo probeer ik te kijken naar het grotere geheel; de hele publiciteitscampagne.
Niet alleen goede kijk op het ontwerp, maar ook zeer ervaren in drukwerk drukklaar maken. Het gaat niet alleen om het ontwerp maar ook een mooi eindresultaat in papier, look 'n feel en presentatie.

Op zoek naar een originele manier om een evenement, een nieuwe website of een nieuwtje aan te kondigen? Originele bewegende digitale kaarten (animatie met een combinatie van fotografie en grafisch ontwerp) te versturen via email, nieuwsbrief en/of sociale media (Papershake)

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Francesca Lammert Andre Marcel Rob Marco Raymond Donald Zsofi Marco Paulo Erwin niek Bas Herman