Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Vraag Kim een offerte
>
of
Stuur Kim een bericht
>


Kim

Kim Houben

MULTIMEDIA SPECIALIST / Video-editor, Photoshop / SEO

Locatie: Geleen
|
Actief sinds: 01-01-2016
|
Uurtarief: € 55
|
Profiel bekeken: 463 keer
|
KvK-nummer: 14077467 informatie
|
Gedreven en veelzijdige (ICT & MULTIMEDIA) professional met ruim 15 jaar werkervaring.
Ik weet als geen ander om content onder de aandacht te brengen bij klanten. Door mijn opgedane ervaring in marketing waaronder email-, social- en videomarketing weet ik de doelgroep op de juiste manier te bereiken. SEO, SEA zijn middelen die ik goed weet toe te passen. Ook bij het schrijven van SEO teksten weet ik de kneepjes van het vak.

Verder ben ik grafisch zeer bekwaam, programma's waaronder Adobe Photoshop, Adobe Lightroom en Final Cut Pro en After Effects (video bewerking) gebruik ik dagelijks.

Daarnaast is mijn doel altijd om met de klant zijn doel te bereiken. Nadenken over een probleem en samen de juiste oplossing vinden. Ik doe mijn werk altijd met passie en met plezier.

Ik ben de multimedia specialist die graag een partner is om op alle vlakken te kunnen ondersteunen en helpen!


Specialiteiten en bekwaamheden: Videoediting (FCPX), Camerawerk, (product en studio) Fotografie, Webdesign, Websites maken en beheren (Wordpress), Photoshop, Online Marketing, Digital Marketing, Social Media, SEO, CMS, Wordpress, Web Analytics, Email Marketing, Wireframe, SCRUM

Vraag Kim direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Contactgegevens: