Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
of


Wat is het verschil?
Kerasia

Kerasia Sisak

Locatie: Amsterdam
|
Actief sinds: 11-09-2015
|
Uurtarief: € 40
|
Profiel bekeken: 524 keer
|
KvK-nummer: 66930944 informatie
Ik werk al meer dan 15 jaar in mijn vakgebied. Boeken en tijdschriften, posters en reklame-borden, uitnodigingen, brochures, huisstijl, logo, visitekaartje, geboortekaartjes, huwelijkskaartjes, noem maar op... alles wat geprint wordt.
Ik hou van mijn werk, het is ook een hobby en ik kan niet zonder. Het geeft me een super gevoel als een kant tevreden is, dat je samen van niks, iets moois maakt.

Soms heb je van die mooie werken, dat je echt helemaal vanuit niks begint en voor alles zorgt, tot dat een stuk van jezelf bijhoort. Daarom hou ik van een complete boek te ontwerpen; fotografie en illustraties maken, aquarel of digital, cover en de gehele layout van de binnenwerk met een mooie typografie erbij.

Ik raad graag wat mijn klant verlangen is, en we werken ervoor tot dat het perfect wordt. Timing is ook een belangrijke kwestie, zoals minimal een keer persoonlijk ontmoeten, alles goed doorspreken over wat onze doelen zijn. Het is een samenwerking.

Ik hoop dat ik Jullie kan helpen met mijn ervaring.

Kerasia Sisák
KvK - 64112225

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Anish & Edson Joop Rob Bram Willemien Wing wilma Myrthe Anahi Maria Menno Roos Frans Anouk Bas