Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
of


Wat is het verschil?
Joep

Joep Swagemakers

3D Visualizer, Product Ontwerper

|
Locatie: Amsterdam
|
Actief sinds: 30-10-2014
|
Uurtarief: € 45
|
Profiel bekeken: 463 keer
|
Mijn naam is Joep Swagemakers en ik ben freelance product ontwerper, visualizer en animator. Hoewel mijn skillset veel breder is dan dit focus ik mij op voornamelijk het visualiseren en het maken van 3d modellen en omgevingen. Hiernaast animeer ik ook in 3d als toevoeging hierop. Omdat ik ervaring heb met veel verschillende programma's kan ik goed advies geven over wat de juiste manier is om tot het eindresultaat te komen. Vaak wordt er gebruik gemaakt van één pakket, bijvoorbeeld photoshop, omdat dit het enige om handen is. Het juist goed om veel opties te hebben en hieruit de juiste keuze te maken om zo het beste resultaat te krijgen.

Ik maak gebruik van veel verschillende soorten programma's waarvan de prominentste Solidworks, 3d Studio Max, Maxwell Render, Photoshop, Illustrator en In-design zijn. Hiermee ben ik staat om 3d modellen (zowel organische als technische kloppende), visuals en technische tekeningen te maken voor uw project.

Op mijn website kunt u voorbeelden van mijn werk zien, neem zeker even een kijkje!

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Wiebe Louis Bas Paul Joop Menno Kerasia Claudia Timo Hans Zsofi Robert Joris Sophie Hannah