Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
of


Wat is het verschil?
Jeroen

Jeroen

Locatie: Uithoorn
|
Actief sinds: 07-02-2013
|
Uurtarief: € 45
|
Profiel bekeken: 1548 keer
|
Vanaf 2003 ben ik als zelfstandig ondernemer als een kleinschalige financieel-administratieve dienstverlener bezig, met accent op de ondersteuning en begeleiding van (startende) ondernemers met bijv. hun business plan. Daarnaast zijn wij ervaren en actief met de financiële afwikkeling van nalatenschappen.

Speerpunten van onze activiteiten zijn de deskundige, persoonlijke en flexibele benadering, waardoor er in wisselwerking met de cliënt; ondernemer, ZZP er, DGA, stichting, particulier of erfgenaam, een optimaal resultaat behaald wordt.

Met onze locatie onder de rook van Amsterdam zijn korte communicatie lijnen en persoonlijk contact goed te realiseren in de gehele Randstad.

Gelouterd met ruim 25 jaar financieel-administratieve ervaring in zowel industrie, entertainment als non-gouvernementele organisaties (NGO) en gefundeerd op een universitaire opleiding Economie (Drs), staan wij voor u klaar.

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Annemiek Gaby Rob Roel Victor Marco Jan Irene Cees-Jan Ferdinand Fred Thomas Karin Ewoud Janet