Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
of


Wat is het verschil?
Jeroen

Jeroen Simons

Productontwikkelaar Kunststof Producten

Locatie: Eindhoven
|
Actief sinds: 14-07-2011
|
Uurtarief: € 72
|
Profiel bekeken: 1124 keer
|
KvK-nummer: 17174615 informatie
|
Ik ben Jeroen en gespecialiseerd in het ontwikkelen van producten voor zowel de consumenten als de professionele markt. Ook beschik ik  over jarenlange ervaring op het gebied van het ontwikkelen van complexe giet en spuitgietproducten in kunststof, messing en Zamac.
Tevens is er ruime kennis en ervaring aanwezig voor het ontwikkelen van werktuigbouwkundige machines en/of machine onderdelen.
Sinds enkele jaren ben ik me ook gaan specialiseren in het ontwikkelen van natuurstenen producten en MDF meubels. Ook het maken van Photo-Realistic renderings is zeer propulaire aangelegenheid en wordt dan ook regelmatig gevraagd door enkele van onze relaties.

Ik beschik over contacten met diverse matrijzenbouwers, spuitgieters, leveranciers, rapid prototypers, modellenmakers en design buro’s. Indien nodig, kan ik extra capaciteit inzetten door werk onder te brengen op ons kantoor aan personen die dezelfde kennis en ervaringen delen. 

De CAD software waarmee ik mijn diensten verleent zijn Unigraphics NX en Solidworks. In principe worden de werkzaamheden verricht vanuit mijn kantoor te Eindhoven, maar inhuren op locatie van de opdrachtgever is altijd bespreekbaar.

Met vriendelijke groet,

Ing. Jeroen

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Manolito Lonneke Lizzy Monique Claudia Dwight Pieter Hellen Sandra Mietta Pieter Joop Marco Susan Jeffrey