Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
of


Wat is het verschil?
Ingrid
Veel internetbureaus omschrijven zichzelf als 'fullservice internetbureau' en geven aan alle internetdiensten te kunnen leveren. Vaak zie je dat het gaat om (éénmans)bedrijven die in feite onmogelijk alle internetdiensten kunnen leveren. Hetzelfde geldt in principe voor ons.

Aangezien wij van mening zijn dat iedereen moet doen waar hij (zij) goed in is werken wij samen met een aantal partners. Onze programmeurs zijn gespecialiseerd in alle front-end en back-endwerkzaamheden met daarbinnen elk hun eigen specialisaties.

Voor grafische werkzaamheden werken wij samen met een aantal ontwerp/reclamebureaus. Voor de hosting van de websites van onze klanten hebben wij een gespecialiseerde partner, met daarnaast een partner voor SEO- (linkbuilding) werkzaamheden.

Samen met onze partners zijn wij daadwerkelijk in staat om alle diensten die een 'fullservice internetbureau' aanbiedt, te kunnen leveren.

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Marco Didi Bert Wijnand Annemarie Monique Wim Jaap Wouter Steven Victor Theis-Jan Wim Gerwin Anahi