Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
of


Wat is het verschil?
Freddy

Freddy

Ervaren ENG Cameraman/Editor

Locatie: Rotterdam
|
Actief sinds: 17-11-2014
|
Uurtarief: € 60
|
Profiel bekeken: 372 keer
|
Ik ben een ervaren ENG cameraman met oog voor detail en gevoel voor sfeer.
De afgelopen jaren het ik veel ervaring opgedaan met filmen en montage bij bedrijven als Sport2media en Infostradasportsgroup (voormalig Eyeworks-sport)
Voor deze bedrijven heb ik veel sportgerelateerde items gemaakt en club TV voor oa Sparta Rotterdam, Heracles Almelo, RKC Waalwijk, De Graafschap, Roda JC, Nac Breda, Willem II, FC Utrecht en ADO Den Haag.
Ik heb gewerkt voor de KNVB, KNGU, Afas Tennisclassics en op verschillende Pro-Golf toernooien.
De meest bijzonders opdracht die tot nu toe heb gehad heb was voor de stichting Care om in Sierra Leone, een van de armste landen ter wereld, onder bijzondere omstandigheden een documantaire te draaien.
Ik kan zelfstandig of samen met een opdrachtgever geheel een video-item filmen en in elkaar zetten en kan ook zonder problemen met een "beeldbander" / verslaggever werken.
Ik ben in het bezit van eigen vervoer en een VAR WUO, en draai met een SONY HDV S270E ENG set of Panasonic GH2 DSLR en de Blackmagic Production camera.
Wilt u een ander type camera dan kan deze in overleg gehuurd worden.  

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Cassander sjors Martijn Jantine Roos Thomas Karin Wolter Ton Maarten Donald Angelo Murk Marijke Firat