Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
of


Wat is het verschil?
Frans

Frans van Beek

Fotograaf / Bedrijfsfotograaf

|
Locatie: Maarssen
|
Actief sinds: 30-09-2014
|
Uurtarief: € 40
|
Profiel bekeken: 1787 keer
|
KvK-nummer: 54691443 informatie
|
aaaPIX-foto's hebben een doel. Het doel is om te overtuigen. Wie er naar kijkt moet worden geraakt, moet meer willen weten en in beweging komen. Als gedreven aaaPIX-fotograaf is dat mijn motivatie, overtuigende foto's maken die mensen in beweging brengen, voor u!

Ik maak sterke en effectieve foto's van uw bedrijf, uw product of van uw medewerkers. Want u moet overtuigen met uw website en printwerk, positieve aandacht trekken, en enthousiasme wekken voor uw onderneming.

Als wij kort en met focus met elkaar praten is voor mij duidelijk wat u voor ogen heeft en wat uw missie is. Met mijn creativiteit en fotografische kennis kan ik uw ideeën versterken. Topfoto’s, dat is wat u en ik willen.

Meerjarige ervaring in uiteenlopende branches houdt mij kritisch op mijn eigen werk maar leert mij ook om sneller te produceren. De juiste uitrusting – onder andere een mobiele studio - helpt natuurlijk om efficiënt tot mooie resultaten te komen. Met Photoshop kan ik zo nodig effecten toevoegen die tijdens de fotoshoot niet of alleen met veel moeite te realiseren zijn. Vanuit mijn bekendheid met websites kan ik uw foto’s snel optimaliseren voor on-line toepassingen.

Door een hecht collegiaal netwerk van vakfotografen kan ik continuïteit bieden zowel qua techniek als met inzet van uren. Uw productie komt altijd snel en conform afspraak gereed. Niet onbelangrijk, want een vlotte doorloop naar een optimaal resultaat staat garant voor lage productiekosten, zo blijkt.

Mijn website geeft een indruk van mijn werk. Klik daar op de foto’s om deze in optimaal formaat te bekijken.

Ik wil u graag vrijblijvend adviseren en voor u in actie komen. Mensen voor u in beweging brengen.

ERVARING / OPDRACHTGEVERS, onder andere:
- Overheid (Ministerie van Financiën, Gemeente Stichtse Vecht)
- Google (Business Photography Project)
- Automotive branche (Auto Muntstad, Indumij)
- Musea (Museum en Sterrenwacht Sonnenborgh)
- Onderwijs (Universiteit Nijenrode, Hogeschool Marnix)
- Restaurants (Auguste, Delice)
- Gezondheidszorg (Stichting PAL, Fysiobram, Brabantzorg)
- Vastgoed (Spring Real Estate)
- Sport (Sportfondsen Nederland)

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Marijke Ewoud Marcel Monique Jesse Susan Lonneke Andre Janneke Sophy Donald Roel Herman Yvo Fred