Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
of


Wat is het verschil?
Florijn

Florijn

Access Programmeur, Excel Expert, Web & App Development

Locatie: Amsterdam
|
Actief sinds: 23-12-2014
|
Uurtarief: € 65
|
Profiel bekeken: 669 keer
|
Ons bedrijf bestaat uit een team van meer dan 50 IT professionals, aangevuld met een team van relevante specialisten op afroep. Wij zij al 10 jaar lang dé specialist op het gebied van o.a. Access, Excel en VBA georiënteerde Business Solutions en gaan voor u aan de slag met gedreven door ambitie en met een ‘niets is onmogelijk’ mentaliteit. 

Onze mensen zijn echt ras-IT`ers; consultants met een groot communicatief vermogen die zich het meest thuis voelen rechtstreeks op de werkvloer tussen de functioneel beheerders die met de software aan de slag moeten. Van Access Programmeur tot Excel Specialist.

Met Access2Mobile converteren wij uw Access Applicatie naar een schaalbare cloud oplossing. 100% veilig en wereldwijd benaderbaar. Via een webapplicatie, Tablet PC of mobiele telefoon. 

Onze consultants hebben een behoorlijke staat van dienst in het bedrijfsleven, komen met doeltreffende oplossingen en efficiënte software. Alleen bewezen kwaliteit gaat bij ons aan de slag. Zodat altijd de juiste man bij de juiste opdracht wordt ingezet. En mocht uw specialist onverhoopt niet (meer) kunnen werken voor u. Dan zorgen wij per direct voor een goede vervanger. 

Daarnaast leveren we maatwerk in Web & App Development met een team van ongeveer 15 programmeurs in eigen dienst. Gespecialiseerd om processen en gegevens in uw bedrijf verder te optimaliseren. Voor lokaal gebruik maar ook in de Cloud. En van back-, mid- tot frontoffice.

We zijn gespecialiseerd in applicatieontwikkeling voor het Midden- en Kleinbedrijf. Met een helder 8 stappenplan zorgen wij voor connectiviteit en integratie van uw gegevens en processen.

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Alexander Anouk Pieter Manolito Roy Maurice Lammert Mariecke Sophie Ries Gerard Marco Marco Johan Jan Jaap