Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
of


Wat is het verschil?
Elly

Elly van der Klei

Wij maken uitsluitend toegankelijke websites, logisch toch?

Locatie: AKERSLOOT
|
Actief sinds: 19-01-2015
|
Uurtarief: € 45
|
Profiel bekeken: 469 keer
|
Het VN-Verdrag inzake de rechten van personen met een handicap is geratificeerd door de Nederlandse overheid. Dit betekend dat ook uw website toegankelijk en bruikbaar moet zijn voor iedereen.

Ons bedrijf maakt uitsluitend toegankelijke websites. Wij vinden het logisch dat je niemand in de samenleving buitensluit.

Wij werken samen met stichting Drempelvrij.nl. Het Waarmerk drempelvrij.nl is het Nederlandse kwaliteitsmerk voor toegankelijke websites. Als een website toegankelijk is, kan deze door alle bezoekers goed worden gebruikt. Ook is de website dan beter vindbaar in zoekmachines.

Er zijn drie niveaus. Het eventuele waarmerk wordt uitgereikt na inspectie van de website. U kunt laten inspecteren op drie niveaus. Bij de eerste twee niveaus gaat het over de toegankelijkheid van een website. Voor het bedrijfsleven is dit essentieel. Bij het derde niveau, de Webrichtlijnen, wordt naast toegankelijkheid ook op kwaliteitsaspecten geïnspecteerd. Dit niveau is verplicht voor de overheid.

Wij verzorgen scans van websites, ondersteuning bij online projecten, hulp bij het opstellen van briefingen/het beoordelen van offertes, assesments van e-personeel. Grafische ontwerpen en het ontwikkelen van uw huisstijl. Verder kunnen wij trainingen verzorgen op het gebied van toegankelijk websites bouwen.Tevens bemiddelen wij bij inspectie. We gaan graag met u in gesprek.

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Robbert Jan Willem tanya Annemarie Liselore Marco Marco Joffrey Anahi Erwin Frans Natascha Didi Gerwin Douwe