Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
of


Wat is het verschil?
Desirée

Desirée

Verhelderende (Wetenschaps)journalist en tekstschrijver

Locatie: Rotterdam
|
Actief sinds: 22-04-2016
|
Profiel bekeken: 260 keer
|
KvK-nummer: 62518860 informatie
|
Ontrafelen en verhelderen. De insteek van mijn werk als journalist en tekstschrijver. Schrijven voor de geïnteresseerde leek en de specifieke doelgroep. En altijd in de juiste toon. Doel? De lezer enthousiast maken en verhelderen.

Jarenlang werkte ik in de wereld van de gebiedsontwikkeling, als adviseur, planeconoom en procesmanager. Mijn technische achtergrond, studie Stedenbouwkunde aan de TU Delft (1997), bleek een ideaal uitgangspunt bij het ontrafelen van complexe ruimtelijke ontwerpopgaven en het realiseren van financiële haalbaarheid.
Nu zet ik mijn expertise als schrijver vooral in om mensen te stimuleren en te voeden. Verhelderen en inzicht brengen in interessante ontwikkelingen, in brede zin voor consumenten, bedrijven en overheid.
Voor jong, oud en iedereen er tussen in. Voor artikelen in kranten, magazines, bladen of websites. Maar ook beschikbaar voor blogs, interviews, berichten, biografieën, diverse teksten en communicatie-uitingen.

Contactgegevens: