Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
of


Wat is het verschil?
Danique

Danique

Locatie: Breda
|
Actief sinds: 02-11-2015
|
Profiel bekeken: 273 keer
|
Bent u op zoek naar een creatieve tekstschrijver of blogger die de doelgroep weet te bereiken door prikkelende teksten te schrijven, de juiste tone of voice te gebruiken en het geven van zinvolle informatie? Of zoekt u een redacteur/corrector die ervoor zorgt dat uw tekst foutloos verschijnt in welk medium dan ook? Ik kan u helpen! Ik zorg ervoor dat uw teksten duidelijk, aantrekkelijk, foutloos en SEO-vriendelijk zijn. Mijn doel is dat de tekst de lezer motiveert om actie te ondernemen en dat de lezer zeker nog een keer bij u terugkomt.

Ik werk als zelfstandig redacteur voor diverse bekende Nederlandse uitgeverijen. Daarnaast ben ik blogger en houd ik mij dagelijks bezig met het schrijven van SEO-vriendelijke webteksten, ondersteund door diverse social media-kanalen als Twitter, Facebook en Instagram. Ik weet de lezer te bereiken en te binden.

Mijn sterke punten: schrijven voor diverse doelgroepen en media (oftewel: de juist tone of voice gebruiken), eindredactie, correctie, bloggen, webteksten, SEO en social media.

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Jan Marco Rob Desirée Bella Marijke Jelle Jaime Jan Willem Robert Paulo Menno Manolito Joris Aurelia