Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
of


Wat is het verschil?
Claudia

Claudia Dogger

Schrijver en vertaler

|
Locatie: Amsterdam
|
Actief sinds: 24-09-2015
|
Profiel bekeken: 518 keer
|
KvK-nummer: 58645810 informatie
Bent u op zoek naar een schrijver, vertaler, proofreader of blogger? Bij mij bent u aan het juiste adres.

Ik schrijf verschillende soorten teksten voor verschillende doelgroepen. Denk bijvoorbeeld aan senioren vs. studenten vs. toeristen en flapteksten voor boeken vs. blogs vs. informatieve websites. Voorbeelden hiervan vind u verderop in deze tekst.

Van mij moet u weten dat ik punctueel ben en communicatief zeer sterk. Ik houd mij altijd aan de afspraken en mocht ik vragen hebben, dan zal ik deze aan u stellen. Andersom sta ik ook altijd open voor uw vragen bij enige onduidelijkheden.
Voor mij is goede communicatie het belangrijkste aspect in een goede samenwerking.

Mijn interesses: reizen, creatie, fotografie, muziek (specifiek zingen)
Werklocatie: op afstand
Uurtarief: in overleg

Enkele voorbeelden van werk van mijn hand kunt u vinden op:

https://www.studentenverzekering.nl/aansprakelijkheidsverzekering.html of https://www.studentenverzekering.nl/aansprakelijkheidsverzekering/dekking-vriendendiensten.html

http://www.stralendsevilla.nl/torre-del-oro/ of http://www.stralendsevilla.nl/boetiekjes/

https://www.energiekamer.nl/overstappen/ of https://www.energiekamer.nl/acm/energie-codes/

Ik heb zowel lange als korte termijnsamenwerkingen gehad via freelancer.com en odesk.com. Bijvoorbeeld voor het bedrijf Dancover, (2+ jaar, vertalingen, verbeteren eerdere vertalingen en redigeren brochure- en websiteteksten). Deze teksten waren vrij technisch (productomschrijvingen).

Daarnaast ben ik werkzaam voor een vertaalbureau waarvan ik de naam niet mag noemen en helaas geen voorbeelden mag geven.

Ik heb, naast een studie die zich richt op schrijven en redigeren, verschillende cursussen gevolgd bij CREA Amsterdam, onderdeel van de Universiteit van Amsterdam en de Hogeschool van Amsterdam. Dit waren bijvoorbeeld verschillende cursussen creatief schrijven en korte verhalen schrijven (in het Nederlands en Engels) en columns schrijven.

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Marleen Barry Wim Pieter Louis Jacqueline Irene Fernando Didi Marijke Anne Marie Pieter Ineke Jesse Frans