Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Vraag Charlotte een offerte
>
of
Stuur Charlotte een bericht
>


Charlotte

Charlotte Visser

tekstschrijver

Locatie: Deventer
|
Actief sinds: 18-01-2016
|
Uurtarief: € 40
|
Profiel bekeken: 208 keer
Charlotte is communicatieadviseur en sinds maart 2015 met trots zelfstandig tekstschrijver. Na haar studie HBO Communicatie werkte ze een periode als trainee bij de Gemeente Groningen, om zich daarna volledig op het schijven te storten. Charlotte schrijft webteksten, brochures, folders, (online) nieuwsbrieven, blogs, brieven en meer. Haar specialisatie ligt met name bij blogs, webteksten en scripties.

“Mijn ouders groeiden allebei op in Gelderland. Ik kom zelf uit een West-Gronings dorp en heb een tijd in de bruisende studentenstad Groningen gewoond. Die drie plaatsen maken me wie ik ben. Ik houd van de hartelijkheid die mijn ouders me meegaven, maar ook van de directe, snelle en duidelijke manier van werken van de Groningers. Sinds een jaar woon ik in Deventer. Nu ontdek ik hoe gemakkelijk de bewoners van deze gemoedelijke stad, contact leggen met nieuwe medebewoners. Ik had in no-time mijn draai gevonden En nu? Lekker aan het werk natuurlijk! Inmiddels werk ik veel samen met een vaste Wordpress- en SEO-specialist. Samen kunnen we ervoor zorgen dat we lekker snel werken en meetbaar goede resultaten behalen. ”

Vraag Charlotte direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Matthijs Roel Niek Lammert Liselore Ries Anahi Loes Michiel Barry Joris Wiebe Louis Timo Lotte