Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
of


Wat is het verschil?
Charlotte

Charlotte Visser

tekstschrijver

Locatie: Deventer
|
Actief sinds: 18-01-2016
|
Uurtarief: € 40
|
Profiel bekeken: 189 keer
Charlotte is communicatieadviseur en sinds maart 2015 met trots zelfstandig tekstschrijver. Na haar studie HBO Communicatie werkte ze een periode als trainee bij de Gemeente Groningen, om zich daarna volledig op het schijven te storten. Charlotte schrijft webteksten, brochures, folders, (online) nieuwsbrieven, blogs, brieven en meer. Haar specialisatie ligt met name bij blogs, webteksten en scripties.

“Mijn ouders groeiden allebei op in Gelderland. Ik kom zelf uit een West-Gronings dorp en heb een tijd in de bruisende studentenstad Groningen gewoond. Die drie plaatsen maken me wie ik ben. Ik houd van de hartelijkheid die mijn ouders me meegaven, maar ook van de directe, snelle en duidelijke manier van werken van de Groningers. Sinds een jaar woon ik in Deventer. Nu ontdek ik hoe gemakkelijk de bewoners van deze gemoedelijke stad, contact leggen met nieuwe medebewoners. Ik had in no-time mijn draai gevonden En nu? Lekker aan het werk natuurlijk! Inmiddels werk ik veel samen met een vaste Wordpress- en SEO-specialist. Samen kunnen we ervoor zorgen dat we lekker snel werken en meetbaar goede resultaten behalen. ”

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Monique Peter Wim Jan Willem Jesse Sophy Donald Wolter Saskia Ewoud Wouter Anahi Michiel Anne Marie Arjan