Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
of


Wat is het verschil?
Bojan

Bojan

Locatie: Rotterdam
|
Actief sinds: 27-01-2016
|
Profiel bekeken: 108 keer
|
KvK-nummer: 61973629 informatie
|
Wat leuk dat je even rond kijkt op mijn profiel, welkom! Mijn naam is Bojan Knezevic (33 jaren jong) en zolang ik me kan herinneren ben ik geïnteresseerd in fotografie. Als kind vond ik het geweldig om te kijken naar foto’s. In mijn werk probeer ik ook verhalen over te brengen door waardevolle herinneringen te creëren waarvan lang genoten kan worden. Fotograferen heb ik mezelf lang geleden aangeleerd toen ik nog met mijn wegwerpcamera alles om me heen fotografeerde wat los en vast zat.
Momenteel fotografeer ik veel mooie buitenlocaties in de omgeving van Rotterdam. Bij mij hoef je geen foto’s na te bestellen want van iedere fotoshoot ontvang je gewoon de mooiste foto’s! Deze zitten al bij de prijs in. Ben je geïnteresseerd in een fotoshoot? Neem een kijkje in mijn portfolio of neem vrijblijvend contact met me op via het contactformulier!
Wil je weten wat klanten zeggen over mij? Kijk dan even bij de recensies of neem een kijkje op de website of facebookpagina.

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Rinske niek Gouwkje Koen Barry Mirjam Wil Joanne Mireya Valentino Karin Dick Karin Marco Marijke