Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
of


Wat is het verschil?
Bas

Bas Bakkenes

>>> overtuigend ondernemingsplan <<<

|
Locatie: Hilversum
|
Actief sinds: 08-05-2014
|
Uurtarief: € 100
|
Profiel bekeken: 2732 keer
|
KvK-nummer: 50744151 informatie
|
Wilt u een krachtig en slim ondernemingsplan, laat u dan ondersteunen door Bas.

Bas is bedrijfseconoom. Hij heeft de afgelopen twee jaar voor meer dan 350 (startende) ondernemers hun ondernemingsplan opgesteld. Hij doet er alles aan om uw bedrijfsidee te laten slagen. Want uw succes, is zijn succes! En dit alles tegen een vast tarief per ondernemingsplan.

Om zijn kennis op peil te houden, werkt hij 2 dagen per week als strategisch adviseur in het corporate bedrijfsleven en om zijn kennis te delen is hij columnist voor Z24 en vrijwillig bedrijfscoach bij Qredits.

Naast het opstellen van een inspirerend ondernemingsplan geeft hij advies over passende financieringsvormen, - de juiste kredietverstrekkers en helpt hij bij de voorbereiding van het kredietaanvraag-gesprek.

I was a bit overwhelmed with the professional support you share with my company, because of your “perpetual” questions back and forth I have to focus and think, and for this am grateful. - Bruno, Owner Museumtickets Heb inmiddels paar keer met Bas samengewerkt voor het maken van een businessplan? Dit naar volledige tevredenheid, ook van de banken niks dan lof over de presentatie en inhoud. Naar aanleiding hiervan ook de financiering gekregen. Een aanrader om met hem te sparren en tot een mooi resultaat te komen. - Rick Smit Divino BV Bas heeft mij enorm geholpen met o.a. een ondernemersplan en het beschrijven van bedrijfsprocessen. de betrokkenheid en snelle meedenken maakt het werken met Bas heel plezierig. Bedankt voor de fijne samenwerking! M. Rigter, Bureau Rigter. Bas heeft mijn ondernemingsplan gemaakt. Deze heb ik ingeleverd en na drie dagen had ik een reactie van de bank dat het plan er zeer goed uitzag. Volgende week gaat het krediet in – Carlo van Machinaal Bestrating Bedrijf Leiden Bas heeft mij uitstekend geholpen met het maken van het ondernemingsplan en heeft mij ook goede adviezen gegeven buiten het plan om. Zijn ondernemingsplan was uiteindelijk ook doorslaggevend voor de bank, om mij een flinke financiering te geven voor een garage bedrijf ! Iets waar banken in deze tijden niet om zaten te springen. Zijn diensten stoppen niet bij een bedrijfsplan of administratieve handelingen. Door zijn allround ervaring en ondernemingsgeest is hij ook de perfecte sparringpartner voor mij gebleken! – Dennis Fikke van Autoservice Wijdemeren Bas heeft ons zeer snel kunnen helpen met ons ondernemersplan. Binnen een week stond alles kant- en-klaar op papier en konden wij deze versturen naar de bank. En dat alles tegen een zeer redelijk tarief. Goede communicatie en duidelijke afspraken. Mede dankzij Bas kunnen wij onze onderneming starten. Bedankt Bas! – M. Middelveld van Marvin’s Snackcorner Bas heb ik ervaren als deskundig, accuraat en flexibel, prettig om mee te overleggen. Hij voelt zich nauw betrokken bij het proces, en werkt uitermate correct – Fortimax uit Arnhem Ik heb een ondernemingsplan laten maken door Bas wat mij zeer goed bevallen is. Hij is professioneel en hij weet precies hoe de bank het hebben wil. Binnen een week was het allemaal geregeld. Kortom voor een ondernemingsplan moet je bij Bas zijn – Arief Wazied van ASZ BV Wij hadden snel actuele informatie nodig. Bas heeft hier prima op gereageerd. Zag er allemaal top uit. Echt een aanrader - Neyenhuizen uit Arnhem

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Theis-Jan Arjan Eddy Didi Jan Willem Victor Desirée Lonneke Claudia Marcel Linda wilma Chantal Kerasia Herman